X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Estrofem mite... Czy pomaga???
Odpowiedz

Estrofem mite... Czy pomaga???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam to brać na poprawe endometrium by się bo bo łatwiej zagnieździlo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę estrofem przy stymulacji z clo, który niestety źle wpływa na endo. Estroefm ładnie podbudowal mi endo i w dniu owu miałam 10mm ☺

• Blondas_29 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w styczniu brałam estrofem mite od 1 do 21 dnia cyklu, oraz luteinę od 16 do 26 dnia cyklu i wyszło z tego tyle, że 20 dnia cyklu dostałam plamień/okres... Niby estrofem mite nie miałw wspłynąc na cykl, a jednak u mnie rozregulował wszystko.

w4sqs65gyz0a6r5s.png

Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda! <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie trochę się boję skutków ubocznych :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak malutko dziewczyn to brało? :(

• Blondas_29 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś gdzieś czytałam, że estrofem czy estrofem mite to lek starodawny i rzadko stosowany :/

w4sqs65gyz0a6r5s.png

Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda! <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ból jak na okres w 13dc na bank to przez ten estrofem mite bo nigdy tak nie było :/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ