X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Euthyrox 37,5 a opóźniona @
Odpowiedz

Euthyrox 37,5 a opóźniona @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patilka Debiutantka

Wysłany: 11 czerwca, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, powiedzcie mi, ponieważ endokrynolog mnie zapewniała, że podczas brania leku nie będzie żadnych niespodzianek co do opóźnienia cyklów. Ostatnie kilka miesięcy miałam @ co 31-33 dni. Dziś jest 33 dzien, temperatura wciąż utrzymuje się podwyższona, ale testy wychodzą niestety negatywne. Jeszcze się łudzę, ze moze jestem jedną z tych dziewczyn, którym do jakiegoś czasu testy wychodzą negatywne, a jednak jest ta upragniona ciąża, ale jednak wciąż czekam i sie obawiam ze to moze jednak wina leży po stronie leku. Biore go juz równy miesiąc.
    Czy ktoś również spotyka sie z opóźnieniem cyklu spowodowanym braniem Euthyrox?

17.07. 2025 - ⏸️😍
    21.07.2025 - beta 3012mlU/ml
    22.07.2025 - widoczny pęcherzyk na usg 🫠
    23.07.2025 - beta 5024mlU/ml
  • Go0cha Ekspertka

Wysłany: 11 czerwca, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patilka wrote:
    Hej dziewczyny, powiedzcie mi, ponieważ endokrynolog mnie zapewniała, że podczas brania leku nie będzie żadnych niespodzianek co do opóźnienia cyklów. Ostatnie kilka miesięcy miałam @ co 31-33 dni. Dziś jest 33 dzien, temperatura wciąż utrzymuje się podwyższona, ale testy wychodzą niestety negatywne. Jeszcze się łudzę, ze moze jestem jedną z tych dziewczyn, którym do jakiegoś czasu testy wychodzą negatywne, a jednak jest ta upragniona ciąża, ale jednak wciąż czekam i sie obawiam ze to moze jednak wina leży po stronie leku. Biore go juz równy miesiąc.
    Czy ktoś również spotyka sie z opóźnieniem cyklu spowodowanym braniem Euthyrox?
    Też sądzę, że to nie wpływa na długość cyklu. Ja od dziecka przyjmuje eutyrox, czasem były zmiany dawek ale nie wpływały na długość cyklu.

Gocha 34, Marcin 38.
    Córka Eliza 11.2023
    Kolejne malenstwo w drodze. Termin na 03.2026

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ