X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Euthyrox 37,5 a opóźniona @
Odpowiedz

Euthyrox 37,5 a opóźniona @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patilka Debiutantka

Wysłany: 11 czerwca, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, powiedzcie mi, ponieważ endokrynolog mnie zapewniała, że podczas brania leku nie będzie żadnych niespodzianek co do opóźnienia cyklów. Ostatnie kilka miesięcy miałam @ co 31-33 dni. Dziś jest 33 dzien, temperatura wciąż utrzymuje się podwyższona, ale testy wychodzą niestety negatywne. Jeszcze się łudzę, ze moze jestem jedną z tych dziewczyn, którym do jakiegoś czasu testy wychodzą negatywne, a jednak jest ta upragniona ciąża, ale jednak wciąż czekam i sie obawiam ze to moze jednak wina leży po stronie leku. Biore go juz równy miesiąc.
    Czy ktoś również spotyka sie z opóźnieniem cyklu spowodowanym braniem Euthyrox?

17.07. 2025 - ⏸️😍
    21.07.2025 - beta 3012mlU/ml
    22.07.2025 - widoczny pęcherzyk na usg 🫠
    23.07.2025 - beta 5024mlU/ml
  • Go0cha Ekspertka

Wysłany: 11 czerwca, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patilka wrote:
    Hej dziewczyny, powiedzcie mi, ponieważ endokrynolog mnie zapewniała, że podczas brania leku nie będzie żadnych niespodzianek co do opóźnienia cyklów. Ostatnie kilka miesięcy miałam @ co 31-33 dni. Dziś jest 33 dzien, temperatura wciąż utrzymuje się podwyższona, ale testy wychodzą niestety negatywne. Jeszcze się łudzę, ze moze jestem jedną z tych dziewczyn, którym do jakiegoś czasu testy wychodzą negatywne, a jednak jest ta upragniona ciąża, ale jednak wciąż czekam i sie obawiam ze to moze jednak wina leży po stronie leku. Biore go juz równy miesiąc.
    Czy ktoś również spotyka sie z opóźnieniem cyklu spowodowanym braniem Euthyrox?
    Też sądzę, że to nie wpływa na długość cyklu. Ja od dziecka przyjmuje eutyrox, czasem były zmiany dawek ale nie wpływały na długość cyklu.

Gocha 34, Marcin 38.
    Córka Eliza 11.2023
    Kolejne malenstwo w drodze. Termin na 03.2026

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ