Euthyrox 37,5 a opóźniona @
-
Hej dziewczyny, powiedzcie mi, ponieważ endokrynolog mnie zapewniała, że podczas brania leku nie będzie żadnych niespodzianek co do opóźnienia cyklów. Ostatnie kilka miesięcy miałam @ co 31-33 dni. Dziś jest 33 dzien, temperatura wciąż utrzymuje się podwyższona, ale testy wychodzą niestety negatywne. Jeszcze się łudzę, ze moze jestem jedną z tych dziewczyn, którym do jakiegoś czasu testy wychodzą negatywne, a jednak jest ta upragniona ciąża, ale jednak wciąż czekam i sie obawiam ze to moze jednak wina leży po stronie leku. Biore go juz równy miesiąc.
Czy ktoś również spotyka sie z opóźnieniem cyklu spowodowanym braniem Euthyrox? -
Patilka wrote:Hej dziewczyny, powiedzcie mi, ponieważ endokrynolog mnie zapewniała, że podczas brania leku nie będzie żadnych niespodzianek co do opóźnienia cyklów. Ostatnie kilka miesięcy miałam @ co 31-33 dni. Dziś jest 33 dzien, temperatura wciąż utrzymuje się podwyższona, ale testy wychodzą niestety negatywne. Jeszcze się łudzę, ze moze jestem jedną z tych dziewczyn, którym do jakiegoś czasu testy wychodzą negatywne, a jednak jest ta upragniona ciąża, ale jednak wciąż czekam i sie obawiam ze to moze jednak wina leży po stronie leku. Biore go juz równy miesiąc.
Czy ktoś również spotyka sie z opóźnieniem cyklu spowodowanym braniem Euthyrox? -