X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Euthyrox 37,5 a opóźniona @
Odpowiedz

Euthyrox 37,5 a opóźniona @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patilka Nowa

Wysłany: 11 czerwca, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, powiedzcie mi, ponieważ endokrynolog mnie zapewniała, że podczas brania leku nie będzie żadnych niespodzianek co do opóźnienia cyklów. Ostatnie kilka miesięcy miałam @ co 31-33 dni. Dziś jest 33 dzien, temperatura wciąż utrzymuje się podwyższona, ale testy wychodzą niestety negatywne. Jeszcze się łudzę, ze moze jestem jedną z tych dziewczyn, którym do jakiegoś czasu testy wychodzą negatywne, a jednak jest ta upragniona ciąża, ale jednak wciąż czekam i sie obawiam ze to moze jednak wina leży po stronie leku. Biore go juz równy miesiąc.
    Czy ktoś również spotyka sie z opóźnieniem cyklu spowodowanym braniem Euthyrox?

• Go0cha Koleżanka

Wysłany: 11 czerwca, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patilka wrote:
    Hej dziewczyny, powiedzcie mi, ponieważ endokrynolog mnie zapewniała, że podczas brania leku nie będzie żadnych niespodzianek co do opóźnienia cyklów. Ostatnie kilka miesięcy miałam @ co 31-33 dni. Dziś jest 33 dzien, temperatura wciąż utrzymuje się podwyższona, ale testy wychodzą niestety negatywne. Jeszcze się łudzę, ze moze jestem jedną z tych dziewczyn, którym do jakiegoś czasu testy wychodzą negatywne, a jednak jest ta upragniona ciąża, ale jednak wciąż czekam i sie obawiam ze to moze jednak wina leży po stronie leku. Biore go juz równy miesiąc.
    Czy ktoś również spotyka sie z opóźnieniem cyklu spowodowanym braniem Euthyrox?
    Też sądzę, że to nie wpływa na długość cyklu. Ja od dziecka przyjmuje eutyrox, czasem były zmiany dawek ale nie wpływały na długość cyklu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ