Feminum żel
-
Cześć kochane co prawda u mnie starania puki co zawieszone ale nurtuje mnie pewna kwestia. A mianowicie czy stosowanie żelu Feminum do nawilżania podczas stosunku może utrudnić zajście w ciążę. Producent nic nie wspomina o szkodliwym działaniu na jakoś i ruchliwość plemników. A może któraś coś słyszała że się sorawdza przy staraniach o dzidziusia. I jakich w żeli używacie osobiście?
Czarna_porzeczka lubi tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
Czekam na sono hsg -
Tanda wrote:Na jednym z for znalazłam taką odp na temat Feminum, bo też mam ten żel:
"już wszystko wiem - producent napisał mi że żel nie wpływa na ruchliwość plemników i można go stosować podczas starań o dziecko"2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
Czekam na sono hsg -
Ja mam info od lekarki,że niestety ale Feminum ma za niskie ph (jak pisze producent 4.0), co nie jest środowiskiem sprzyjającym dla plemników.Endometrioza I/II
Jajowody drożne
mthfr 128ac, pai, v-leiden
PCOS, niedoczynność tarczycy
XII 2015 początek (napro)starań
Mąż: OAT (przyczyna nieznana) -
nick nieaktualnydzastina2005 wrote:Cześć kochane co prawda u mnie starania puki co zawieszone ale nurtuje mnie pewna kwestia. A mianowicie czy stosowanie żelu Feminum do nawilżania podczas stosunku może utrudnić zajście w ciążę. Producent nic nie wspomina o szkodliwym działaniu na jakoś i ruchliwość plemników. A może któraś coś słyszała że się sorawdza przy staraniach o dzidziusia. I jakich w żeli używacie osobiście?
-