X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne FET w cyklu naturalnym
Odpowiedz

FET w cyklu naturalnym

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kakle Debiutantka

Wysłany: 16 kwietnia, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Mam pytanko. Jesteśmy w trakcie procesu in vitro oraz po wizycie u dr Jarosz - wyłapała, że brakuje mi 4 kirów odpowiadających za implementację zarodka). W przyszłym miesiącu będziemy mieli 3 transfer (dwa poprzednie zakończyły się ciążą biochemiczną, beta wyszła pozytywna, a po dwóch dniach spadła). Mam problem z grubością endometrium i nie zawsze mam owulację. W obecnym cyklu przy kontrolnym USG okazało się, że miałam owulację i endometirum bez przyjmowania leków wynosi ponad 8mm. Lekarz rozważa transfer na cyklu naturalnym, bo są większe szanse i lepsze warunki dla zarodka.
    Chciałabym poznać Wasze zdanie, zwłaszcza że obawiam się, czy w przyszłym cyklu organizm nie wywinie nam figla i czy nie przepadnie nam cykl.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ