Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › FET w cyklu naturalnym
Odpowiedz

FET w cyklu naturalnym

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kakle Debiutantka

Wysłany: 16 kwietnia 2025, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Mam pytanko. Jesteśmy w trakcie procesu in vitro oraz po wizycie u dr Jarosz - wyłapała, że brakuje mi 4 kirów odpowiadających za implementację zarodka). W przyszłym miesiącu będziemy mieli 3 transfer (dwa poprzednie zakończyły się ciążą biochemiczną, beta wyszła pozytywna, a po dwóch dniach spadła). Mam problem z grubością endometrium i nie zawsze mam owulację. W obecnym cyklu przy kontrolnym USG okazało się, że miałam owulację i endometirum bez przyjmowania leków wynosi ponad 8mm. Lekarz rozważa transfer na cyklu naturalnym, bo są większe szanse i lepsze warunki dla zarodka.
    Chciałabym poznać Wasze zdanie, zwłaszcza że obawiam się, czy w przyszłym cyklu organizm nie wywinie nam figla i czy nie przepadnie nam cykl.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ