Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne fizjoterapia a staranie się
Odpowiedz

fizjoterapia a staranie się

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • K_K Nowa

Wysłany: 7 maja 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 6 miesiecy jestem w trakcie starania się o dziecko.
    W zwiazku ze stwierdzoną rwą kulszową mam zalecone zabiegi Sollux, Laser, Magnetoterapia, Prad galwaniczny. Ćwiczenia metodą MCKenziego.
    Wiem, że zabiegi są przeciwskazaniem dla kobiet w ciaży.
    Ale czy to dotyczy też starających się o dziecko? Czy powinnam przerwać starania o dziecko w dniach zabiegów. Czy powinnam przerwać starania się o dziecko w całym cyklu, w którym będą zabiegi?
    Mój cykl trwa 29 dni . Zabiegi będę miała od 5-12 dnia cyklu. Zabiegi skonczą się przed owulacją - to jest wystarczające. Czy trzeba zrezygnować ze starań o dziecko w całym cyklu?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ