WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne FORUM - super pomysl :)
Odpowiedz

FORUM - super pomysl :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kookana1987 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to że się tu znalazłam to wielkie szczęście nie czuje się już samotna ze swoim problemem. Jesteście Super :) myślę ze miejsce takie jakim jest to forum jest czymś wyjątkowym w naszej sytuacji. Za każdym razem gdy przychodzi @ jest mi smutno, czuje się nieudolnie...czasami wkurzają mnie zdjęcia dzieciaków znajomych :/ dlaczego one maja ( mimo ze każda z nich nie planowała), a ja planuje aby dziecko miało dobry dom..... no ale tu z Wami czuje ze jestem zrozumiana... Dziękuję Wam! :)

Czy tez macie takie doły? czy to tylko ja wariuje ?!

Buziaki :*

Malvinka lubi tę wiadomość

(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
    (21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
    (28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
    (18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
    (23/03/2016)(25/05/2016) - transfery :(
    (13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
    (16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
  • martula Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem tutaj stosunkowo krótko i tak jak Ty zrozumiałam że nie jestem sama z tym problemem. To forum to kopalnia wiedzy! Mam nadzieję że dzięki doswiadczeniu innych staraczek uda nam się zostać rodzicami. :)

kookana1987 lubi tę wiadomość

• michaela Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem od niedawna, ogromnie mnie to cieszy, bo z takimi uczuciami już jestem od dawna, a odkąd tu zaglądam, coś zaczęło się zmieniać w moim podejściu, coś się przełamało, jakby krok na przód, i pierwsza @ od dłuższego czasu bez smutku i zamartwiania. O wiele optymistyczniej patrze na wszystko. Bardzo podnoszące na duchu jest prześledzenie wpisów dziewczyn które miały takie same rozterki i zmartwienia a teraz są w ciąży, albo już są mamami. Dobrze ze jesteście i piszecie :)

martula, kookana1987, Nina82 lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• michaela Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i nie wspomnę o tym, że mój mąż ma trochę ze na łatwiej :)

kookana1987, Nina82 lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• unify Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2024, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

atdc2n0a92hantdh.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ