X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Fsh ponad normę
Odpowiedz

Fsh ponad normę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolka89 Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, odebrałam dziś wyniki i mam fsh w fazie folikularnej 25,20mIU/ml gdzie norma wynosi 2,80-11,30.
    Bardzo się tym znartwiłam...
    Czy to może oznaczać, że zajście w ciąże jest mało porawdopodobne.
    Dziś jest 4dc, może za późno wykonałam badanie?
    Lh mam 6,63 mIU/ml

20140621580114.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4dc jest ok na badanie LH i FSH.

Przejdź się z tymi wynikami do dobrego lekarza. Może Ci pogłębi diagnostykę w stronę zaburzeń pracy przysadki.

K7KTp2.png
    VMlC.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ