GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:hahahah uzalezniajacy to jest Ovu ! A jeszcze bardziej wy dziewczynki :* Co ja bym bez Was zrobila :*
heheh stary mnie doprowadzi do pionu ja wróci a ja zaś z wami haha
Moj pojechal na fuche.Mam nadzieje ze dosyc szybko wroci Kurcze musze dupe ruszyc i posprzatac ;/ a mnie sie nie chceee.... Wole z Wami pisac niz sprzatac -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:hahahah uzalezniajacy to jest Ovu ! A jeszcze bardziej wy dziewczynki :* Co ja bym bez Was zrobila :*
Moj pojechal na fuche.Mam nadzieje ze dosyc szybko wroci Kurcze musze dupe ruszyc i posprzatac ;/ a mnie sie nie chceee.... Wole z Wami pisac niz sprzatac
ja tez hahah,,,a mój w robocie jest....kurcze pojawił mi sie cytrynowy śluz takiego przed @niemiałam...po owu tak -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:hahahah uzalezniajacy to jest Ovu ! A jeszcze bardziej wy dziewczynki :* Co ja bym bez Was zrobila :*
Moj pojechal na fuche.Mam nadzieje ze dosyc szybko wroci Kurcze musze dupe ruszyc i posprzatac ;/ a mnie sie nie chceee.... Wole z Wami pisac niz sprzatac
mój pojechał na turniej pingponga i powinnam ten czas wykorzystać na ogarnięcie mieszkania i przygotowania obiadu, ale jakoś tak nie za bardzo mam ochotę na to -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysama_ja wrote:basiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:hahahah uzalezniajacy to jest Ovu ! A jeszcze bardziej wy dziewczynki :* Co ja bym bez Was zrobila :*
mój pojechał na turniej pingponga i powinnam ten czas wykorzystać na ogarnięcie mieszkania i przygotowania obiadu, ale jakoś tak nie za bardzo mam ochotę na to
nastepna straciła wene hahah -
nick nieaktualny