GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Jestem obecna
psioczą na nas ahhahh ze moje posty to 75%tu na forum
skrzat84, to chyba bardzo dobrze ze masz cos do powiedzenia kochana i nie koniecznie trzeba pisac o ciągłych bólach i owulacjach itp,itd. tylko też o codziennych sprawkach ,jak to babskie ploteczki a przy okazji zapomnieć trochę o smutku wywołanym brakiem pociechybasiulkaa_89, Paula90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Jestem obecna
skrzat84, to chyba bardzo dobrze ze masz cos do powiedzenia kochana i nie koniecznie trzeba pisac o ciągłych bólach i owulacjach itp,itd. tylko też o codziennych sprawkach ,jak to babskie ploteczki a przy okazji zapomnieć trochę o smutku wywołanym brakiem pociechy
Dobrze gadasz trzeba sie troche posmiac z nas samych i ze skrzata hahahhaizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Jestem obecna
skrzat84, to chyba bardzo dobrze ze masz cos do powiedzenia kochana i nie koniecznie trzeba pisac o ciągłych bólach i owulacjach itp,itd. tylko też o codziennych sprawkach ,jak to babskie ploteczki a przy okazji zapomnieć trochę o smutku wywołanym brakiem pociechy
no ale nadały na mnie na marcowych jakk weszłam hahah mówie a tu was boli heheh bo ja pisac umiem hehe i szybko to robie hahah ktoś jak chce sie przywalić znajdzie cos ok mamy swoj wątek i tylePaula90, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny