GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:wiecie co wkurza mnie powaga babek młodszych odemnie!wielce bedą mówić co ja mam pisać,takie forum popadnie w dno bo zadreczac sie ile mozna,jedna drugą...bez jaj ja mam prawie 30na koncie i niezamierzam byc powazna
a mnie w nich jeszcze to ze wszystkie rozumy pozjadały,czlowiek sie cos zapyta a one najazd ze"to Ty nie wiesz?" -
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:wiecie co wkurza mnie powaga babek młodszych odemnie!wielce bedą mówić co ja mam pisać,takie forum popadnie w dno bo zadreczac sie ile mozna,jedna drugą...bez jaj ja mam prawie 30na koncie i niezamierzam byc powazna
a mnie w nich jeszcze to ze wszystkie rozumy pozjadały,czlowiek sie cos zapyta a one najazd ze"to Ty nie wiesz?"
dlatego mówie ze teraz sie zaczniePaula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Paula90 wrote:ehhh tu sie juz tworza takie gangi jak w szkolach ;p
i bedą sie tworzyc bo inne dziewuchy bedą nasz drążyć i bedzie skrzat znów winny haha
nic nie beda sie tworzyc,masz prawo pisac co chcesz ,wolnosc slowa jestPaula90, skrzat84, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:ciekawa jestem czy one tak wszytsko odrazu wiedzialy A i ja bede sobie serduszkowac ile chce mi sie i uj!!!!
wszystkie mało wiedzą te które niby są najbardziej doświadczone...bo człowiek sie uczy całe zycie a wytykanie błedów powinny zacżąc od siebie każdaPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ciekawa jestem czy one tak wszytsko odrazu wiedzialy A i ja bede sobie serduszkowac ile chce mi sie i uj!!!!
wszystkie mało wiedzą te które niby są najbardziej doświadczone...bo człowiek sie uczy całe zycie a wytykanie błedów powinny zacżąc od siebie każda
Kochana ja malo wiem... ale staram sie i czytam jak nie rozumiemc zegos A ze ja lubie seks czesty to przeciez nie bede sobie odmawiacizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co ja tez od 2 lat jestem na stronce www.benc.pl i tam tez jedne dziolchy kiedys rozumy pozjadaly i na NOWEJ sie znecaly to sie zaczelo heheheh ! ze jestem nie odpowiedzialana smarkula,i az szkoda gadac co jeszcze a tylko dlatego ze ja obronilam
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ciekawa jestem czy one tak wszytsko odrazu wiedzialy A i ja bede sobie serduszkowac ile chce mi sie i uj!!!!
wszystkie mało wiedzą te które niby są najbardziej doświadczone...bo człowiek sie uczy całe zycie a wytykanie błedów powinny zacżąc od siebie każda
Kochana ja malo wiem... ale staram sie i czytam jak nie rozumiemc zegos A ze ja lubie seks czesty to przeciez nie bede sobie odmawiac
twoja dupa twoja pipaPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Wiecie co ja tez od 2 lat jestem na stronce www.benc.pl i tam tez jedne dziolchy kiedys rozumy pozjadaly i na NOWEJ sie znecaly to sie zaczelo heheheh ! ze jestem nie odpowiedzialana smarkula,i az szkoda gadac co jeszcze a tylko dlatego ze ja obronilam
ja mam swoje forum otworzyłam je dawno sama od podstaw -
nick nieaktualny