X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    na macowych powini byli dac tytuł taki:jak chcesz psychicznie paść pisz u nas.dobijemy sie na wzajem hah

hahahaha... dobre,pisz u nas my Cie dobijemy powinno byc hahaha

jest w drugim tytule haha

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze lepsze watki zostaly na staraniach marcowych

• Paula90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh tu sie juz tworza takie gangi jak w szkolach ;p

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    hahaha powazne bedziemy w trumnie ;p

no własnie hahah

Paula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Nasze lepsze watki zostaly na staraniach marcowych

damy rade!!!cycki do przodu

izunia.mo.84, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

i bedą sie tworzyc bo inne dziewuchy bedą nasz drążyć i bedzie skrzat znów winny haha

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    wiecie co wkurza mnie powaga babek młodszych odemnie!wielce bedą mówić co ja mam pisać,takie forum popadnie w dno bo zadreczac sie ile mozna,jedna drugą...bez jaj ja mam prawie 30na koncie i niezamierzam byc powazna

a mnie w nich jeszcze to ze wszystkie rozumy pozjadały,czlowiek sie cos zapyta a one najazd ze"to Ty nie wiesz?"

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    wiecie co wkurza mnie powaga babek młodszych odemnie!wielce bedą mówić co ja mam pisać,takie forum popadnie w dno bo zadreczac sie ile mozna,jedna drugą...bez jaj ja mam prawie 30na koncie i niezamierzam byc powazna

a mnie w nich jeszcze to ze wszystkie rozumy pozjadały,czlowiek sie cos zapyta a one najazd ze"to Ty nie wiesz?"

dlatego mówie ze teraz sie zacznie

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawa jestem czy one tak wszytsko odrazu wiedzialy :) A i ja bede sobie serduszkowac ile chce mi sie i uj!!!! :D

izunia.mo.84, izunia.mo.84, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    Paula90 wrote:

i bedą sie tworzyc bo inne dziewuchy bedą nasz drążyć i bedzie skrzat znów winny haha

nic nie beda sie tworzyc,masz prawo pisac co chcesz ,wolnosc slowa jest

Paula90, skrzat84, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wali mnie to :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    ciekawa jestem czy one tak wszytsko odrazu wiedzialy :) A i ja bede sobie serduszkowac ile chce mi sie i uj!!!! :D

wszystkie mało wiedzą te które niby są najbardziej doświadczone...bo człowiek sie uczy całe zycie a wytykanie błedów powinny zacżąc od siebie każda

Paula90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

mnie tez mam to głęboko i szeroko gdzieś chcą podziału mają

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

masz racje hehehe trzeba duzo serduszkowac,duzo,duzo :D

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    Paula90 wrote:

wszystkie mało wiedzą te które niby są najbardziej doświadczone...bo człowiek sie uczy całe zycie a wytykanie błedów powinny zacżąc od siebie każda

Kochana ja malo wiem... ale staram sie i czytam jak nie rozumiemc zegos :) A ze ja lubie seks czesty to przeciez nie bede sobie odmawiac :D

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boże mówie jak psychiatra hahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja tez od 2 lat jestem na stronce www.benc.pl i tam tez jedne dziolchy kiedys rozumy pozjadaly i na NOWEJ sie znecaly to sie zaczelo heheheh ! ze jestem nie odpowiedzialana smarkula,i az szkoda gadac co jeszcze a tylko dlatego ze ja obronilam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    skrzat84 wrote:
    Paula90 wrote:

Kochana ja malo wiem... ale staram sie i czytam jak nie rozumiemc zegos :) A ze ja lubie seks czesty to przeciez nie bede sobie odmawiac :D

twoja dupa twoja pipa

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Wiecie co ja tez od 2 lat jestem na stronce www.benc.pl i tam tez jedne dziolchy kiedys rozumy pozjadaly i na NOWEJ sie znecaly to sie zaczelo heheheh ! ze jestem nie odpowiedzialana smarkula,i az szkoda gadac co jeszcze a tylko dlatego ze ja obronilam :)

ja mam swoje forum otworzyłam je dawno sama od podstaw

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:

i dokladnie nie ma co zwracac uwagi,kazdego szkoda i ma ciezko ale to nie powod by go krytykowac ze czegos nie wie a tyle lat ma ech....a mi to dzis wali ale w dekielek hehehe

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ