GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hahhahahah KOCHAM WAS MOJE PLOTKARY :*
aż sie posmarkałam ze śmiechu:*
Ewciu bardzo dobrze mowisz, ja to z tych jestem co to szczaja na to co mysla inni, ale jak mi ktos za skore zajdzie to boli!!!!Paula90, izunia.mo.84, skrzat84, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ciekawa jestem czy one tak wszytsko odrazu wiedzialy A i ja bede sobie serduszkowac ile chce mi sie i uj!!!!
wszystkie mało wiedzą te które niby są najbardziej doświadczone...bo człowiek sie uczy całe zycie a wytykanie błedów powinny zacżąc od siebie każda
Kochana ja malo wiem... ale staram sie i czytam jak nie rozumiemc zegos A ze ja lubie seks czesty to przeciez nie bede sobie odmawiac
no widzisz to calkiem jak ja,tylko facet moj juz ma mnie czasem dosc heheh -
nick nieaktualny
-
izunia.mo.84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ciekawa jestem czy one tak wszytsko odrazu wiedzialy A i ja bede sobie serduszkowac ile chce mi sie i uj!!!!
wszystkie mało wiedzą te które niby są najbardziej doświadczone...bo człowiek sie uczy całe zycie a wytykanie błedów powinny zacżąc od siebie każda
Kochana ja malo wiem... ale staram sie i czytam jak nie rozumiemc zegos A ze ja lubie seks czesty to przeciez nie bede sobie odmawiac
no widzisz to calkiem jak ja,tylko facet moj juz ma mnie czasem dosc heheh
my przynajmniej raz dziennie musimy bo inaczej zle sie dzieje :Dizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:izunia.mo.84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ciekawa jestem czy one tak wszytsko odrazu wiedzialy A i ja bede sobie serduszkowac ile chce mi sie i uj!!!!
my przynajmniej raz dziennie musimy bo inaczej zle sie dzieje :D
a ile juz razem jestescie??? aha i ile twoj ma lat???za pomnialam zapytac. -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:izunia.mo.84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ciekawa jestem czy one tak wszytsko odrazu wiedzialy A i ja bede sobie serduszkowac ile chce mi sie i uj!!!!
hahahah TAK 3MAJ -
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Paula90 wrote:izunia.mo.84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ciekawa jestem czy one tak wszytsko odrazu wiedzialy A i ja bede sobie serduszkowac ile chce mi sie i uj!!!!
a ile juz razem jestescie??? aha i ile twoj ma lat???za pomnialam zapytac.
jestesmy razem roczek Poznalam go przez internet I tak sie zaczelo A moj ma 5 maja 26 latekhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
izunia.mo.84 wrote:JagoodkaK wrote:swoja drogą ja dziś na obiad robie... Nic
moze pojade do Basiuni na kuraka
Jagoodka to do mnie zapraszam tez kurak bedzie haha to moze lepiej dla odmiany kaczke zrobie
Izunia a skad jestes bo nie wiem gdzie mam bliżej??
Do Ciebie czy Basiizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny