GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:az mnie zazdrosc Paula zzera, ja mam raz w tygodniu i musze sie cieszyc...
On nie chce??
on wraca do domu w piatek poznym wiczorem, a ze nie mioeszkamy razem to bzyku bzyk jest w sobote albo w niedziele albo i w sobote i w niedziele...
A dlaczego razem nie mieszkacie ??
bo my mamy dziwny zwiazek, po roku bycia ze soba poznalam jego rodzine
hmn ... czyli nie jesteście małżeństwem ...
nie, nie jestesmy. a to cos zmienia?
niczego nie zmienia Jagódko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JagoodkaK wrote:czasem sie ciesze ze nie mieszkamy razem bo bym go zabila, czasem znow mnie to dobija i jest mi zle ze przeprowadzilam sie doi bydgoszczy a jestem ciagle sama ;( ale milosc jest slepa i nic na sile
to przeprowadzilas sie dla niego>??http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:JagoodkaK wrote:czasem sie ciesze ze nie mieszkamy razem bo bym go zabila, czasem znow mnie to dobija i jest mi zle ze przeprowadzilam sie doi bydgoszczy a jestem ciagle sama ;( ale milosc jest slepa i nic na sile
to przeprowadzilas sie dla niego>??
a nooo przerabane i slepa jest jak niWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2013, 11:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:hahahha 10 razy to tak jak ja z moim mialam a pod moim wykresem uwagi ze 5 razy z rana sex mialam no a ty 10 na dzien hehehhe !!! najgorsze ze potem ... krocze boli i uda mnie bola masakrycznie
https://www.google.pl/#q=bobasi%C4%85tka.pun.pl&hl=pl&filter=0&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44158598,d.ZWU&fp=f197f9f5aca9ce06&biw=1366&bih=679 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:hahahha 10 razy to tak jak ja z moim mialam a pod moim wykresem uwagi ze 5 razy z rana sex mialam no a ty 10 na dzien hehehhe !!! najgorsze ze potem ... krocze boli i uda mnie bola masakrycznie
he .. my jak poszalejemy to podbrzusze mnie nawalaPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:izunia.mo.84 wrote:JagoodkaK wrote:izunia.mo.84 wrote:JagoodkaK wrote:swoja drogą ja dziś na obiad robie... Nic
moze pojade do Basiuni na kuraka
Jagoodka to do mnie zapraszam tez kurak bedzie haha to moze lepiej dla odmiany kaczke zrobie
Izunia a skad jestes bo nie wiem gdzie mam bliżej??
Do Ciebie czy Basi
Kochana nie wazne czy daleko czy blisko haha w oba miejsca musisz sie wyrobic ja okolice Wyszkowa
Gdzie to jest??
ja z Bydgoszczy
kiedys w Twoje strony jezdzilam hehe do Torunia ,moje w przeciwnym zupelnie,na Bialystok jak sie jedzie -
nick nieaktualny