GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:maximka84 wrote:Izunia 84 - 84 to Twój rocznik, czyżbym nie była sama ? Staranie o pierwsze dzieciątko ? Jak długie starania masz za sobą ?
dokladnie 84 hahah widzisz sama nie jestes,nie mam dzieci kochana
oj jak dobrze że nie jestem sama bo czasem mi się wydaje że juz za stara jestem , jak tu staraja się 23 latki to wiesz
jak długo się starasz ? jesteś zdrowa, czy masz jakieś problemy ?
my rok ale tak bez większego parcia, dopiero od paru dni TU jestem i wypełniam wykres. niby wsio u mnie ok, rok temu byłam u gina (bez badań), daję czas do lipac , jak nic nie ruszy idę się badać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:najwieksza glupota kobiet: sexik na zgode
Bidna ta nasza Jagoodka ale powazna rozmowa to podstawa.
Moj Felek ma 27 w pazdzierniku
a wasze chlopy ile maja lat?
mój jest 3 lata starszy ode mnie, ja 29 w listopadzieizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:izunia.mo.84 wrote:maximka84 wrote:Izunia 84 - 84 to Twój rocznik, czyżbym nie była sama ? Staranie o pierwsze dzieciątko ? Jak długie starania masz za sobą ?
oj jak dobrze że nie jestem sama bo czasem mi się wydaje że juz za stara jestem , jak tu staraja się 23 latki to wiesz
my rok ale tak bez większego parcia, dopiero od paru dni TU jestem i wypełniam wykres. niby wsio u mnie ok, rok temu byłam u gina (bez badań), daję czas do lipac , jak nic nie ruszy idę się badać
kochana 3 cykl teraz idzie, 1 od tak sobie a drugi juz tak na powaznie ,w sumie zdrowa jestem bo lekarz moj nic na ten czas nie stwierdzil ale zobaczymy,jak w tym nie wyjdzie spadam dalej sie badac i starc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:basiulkaa_89 wrote:najwieksza glupota kobiet: sexik na zgode
mój jest 3 lata starszy ode mnie, ja 29 w listopadzie
ja 29 w sierpniu 18tego hehe ,starsza jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:maximka84 wrote:izunia.mo.84 wrote:maximka84 wrote:Izunia 84 - 84 to Twój rocznik, czyżbym nie była sama ? Staranie o pierwsze dzieciątko ? Jak długie starania masz za sobą ?
my rok ale tak bez większego parcia, dopiero od paru dni TU jestem i wypełniam wykres. niby wsio u mnie ok, rok temu byłam u gina (bez badań), daję czas do lipac , jak nic nie ruszy idę się badać
kochana 3 cykl teraz idzie, 1 od tak sobie a drugi juz tak na powaznie ,w sumie zdrowa jestem bo lekarz moj nic na ten czas nie stwierdzil ale zobaczymy,jak w tym nie wyjdzie spadam dalej sie badac i starc
echhh ... no właśnie , ja do lipca czekam, potem badania ....
Boże pomóż ...
czemu tak jest - te co nie chcą dzieci - wyrzuczają na smietnik, zrzekają się .... to zachodzą od 1wszego razu .... a MY .....
zero sprawiedliwości ....
moja koleżanka oj długo się starała , miała już wsio -0 i PCOS i z tarczycą i potem była na jakimś zabiegu, no masakra .... ale w zeszłym roku urodziła MAJĘ fakt faktem wcześniak - i ma trochę broblemów ... rehabilitacje musi robić i jeździć po specjalistach no ale wiecie ,,,,ważne że aniołek jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:maximka84 wrote:basiulkaa_89 wrote:najwieksza glupota kobiet: sexik na zgode
mój jest 3 lata starszy ode mnie, ja 29 w listopadzie
ja 29 w sierpniu 18tego hehe ,starsza jestem
podajmy sobie ręceizunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny