GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:może dlatego, że mam za soba pare lat nieudanego życia i odwołany ślub.
ja jestem po rozwodzie,w wieku 20 lat wzielam slub a w wieku 23 juz sie rozwiodlam,przeszlam koszmar z pijakiem i cpunem o ktorym nic nie wiedzialam,teraz jestem szczesliwa i za nic tego nie zmienie i nie oddam go nikomuPaula90, JagoodkaK, maximka84, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:może dlatego, że mam za soba pare lat nieudanego życia i odwołany ślub.
echhh ... no tak wiem jak to jest ... ja tez wczesniej miałam jazdy przeróżne z facetami ...
Maximko dla wiekszego zrozumienia troche Ci opowiem.
Mieszkalam z chlopakiem od 20 r.ż. zaszlam w ciążę i stracilam maluszka, tak samo jak odeszlo moje dziecko odszedl i facet. Wiec wrocilam do rodzicow, jako pocieszenie przyszedl moj niedoszly maz, ktory jak sie okazalo przed samym slubem byl cholernym synusiem mamusi i to ona byla najwazniejsza a nie ja... Odpuscilam sobie facetow i tak pojawil sie Tomek. Zdeklarowalismy, ze n ic na sile, ze wszystki maxymalnie czekamy b o nie chcemy kolejnych rozczarowan. Dlatego tk wyglada moje zycie jak wyglada.izunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
izunia.mo.84 wrote:JagoodkaK wrote:może dlatego, że mam za soba pare lat nieudanego życia i odwołany ślub.
ja jestem po rozwodzie,w wieku 20 lat wzielam slub a w wieku 23 juz sie rozwiodlam,przeszlam koszmar z pijakiem i cpunem o ktorym nic nie wiedzialam,teraz jestem szczesliwa i za nic tego nie zmienie i nie oddam go nikomu
no to nareszcie czuje sie rozumiana :*izunia.mo.84 lubi tę wiadomość