GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Jakos w to nie wierze ze kiedys zajde w ciaze
Paula!!!!! przestań ale już!!!! co Ty za głupoty wygadujesz, jesteś zdrowa - a to juz duuużo !
uwierz mi moja koleżanka przeszła piekło, lekarze małe szanse dawali jej na dziecko ... i co ... ma ...
więc bez takiego gadania ...
jesteś młoda, zdrowa - wszystko przez Tobą !!!!izunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Paula90 wrote:Jakos w to nie wierze ze kiedys zajde w ciaze
Paula!!!!! przestań ale już!!!! co Ty za głupoty wygadujesz, jesteś zdrowa - a to juz duuużo !
uwierz mi moja koleżanka przeszła piekło, lekarze małe szanse dawali jej na dziecko ... i co ... ma ...
więc bez takiego gadania ...
jesteś młoda, zdrowa - wszystko przez Tobą !!!!
Głowa do gory kochaniutka:* popatrz na skrzata, ona sie nie poddaje i tryska zarazliwa radosciaizunia.mo.84, skrzat84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto ja dołączam a to wkupne hehe
Rodzina siedzi przy obiedzie. Syn pyta ojca:
- Tato, ile jest rodzajów biustów?
Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Cebule? - dziwi się syn.
... - Tak, patrzysz i płaczesz.
Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:
- Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
- Jak choinka? - dziwi się córka.
- Tak, drzewko jest martwe, a bombki wiszą tylko dla ozdoby..
Paula90, JagoodkaK, izunia.mo.84, Anika321, skrzat84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:może dlatego, że mam za soba pare lat nieudanego życia i odwołany ślub.
echhh ... no tak wiem jak to jest ... ja tez wczesniej miałam jazdy przeróżne z facetami ...
Maximko dla wiekszego zrozumienia troche Ci opowiem.
Mieszkalam z chlopakiem od 20 r.ż. zaszlam w ciążę i stracilam maluszka, tak samo jak odeszlo moje dziecko odszedl i facet. Wiec wrocilam do rodzicow, jako pocieszenie przyszedl moj niedoszly maz, ktory jak sie okazalo przed samym slubem byl cholernym synusiem mamusi i to ona byla najwazniejsza a nie ja... Odpuscilam sobie facetow i tak pojawil sie Tomek. Zdeklarowalismy, ze n ic na sile, ze wszystki maxymalnie czekamy b o nie chcemy kolejnych rozczarowan. Dlatego tk wyglada moje zycie jak wyglada.
Wiem kochana ... nie oceniam Cię absolutnie ... Twoje życie - i to fakt kształtują nas doświadczenia ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:to ja dołączam a to wkupne hehe
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
witamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyok, znikam na chwilę idę do koleżanek do sklepu obok oczy niech odpoczną od monitora uzależniona jestem juz od tego a mąż się tylko ze mnie śmieje - kochanie jak w pracy - pyta ... A wiesz, super ... na forum siedziałam ....
hahahahahahasamira, izunia.mo.84, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
samira wrote:to ja dołączam a to wkupne hehe
Hello!!!
zapraszamy -
nick nieaktualnysamira wrote:to ja dołączam a to wkupne hehe
haha dobre,czytałam na facebooku hehe,opowiedzialam swojemu i zrobil mine hehh jak nie powiem co -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:ok, znikam na chwilę idę do koleżanek do sklepu obok oczy niech odpoczną od monitora uzależniona jestem juz od tego a mąż się tylko ze mnie śmieje - kochanie jak w pracy - pyta ... A wiesz, super ... na forum siedziałam ....
hahahahahaha
niedługo będziesz mówić ze forum to taka twoja prywatna heroinaJagoodkaK, maximka84 lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:może dlatego, że mam za soba pare lat nieudanego życia i odwołany ślub.
echhh ... no tak wiem jak to jest ... ja tez wczesniej miałam jazdy przeróżne z facetami ...
Maximko dla wiekszego zrozumienia troche Ci opowiem.
Mieszkalam z chlopakiem od 20 r.ż. zaszlam w ciążę i stracilam maluszka, tak samo jak odeszlo moje dziecko odszedl i facet. Wiec wrocilam do rodzicow, jako pocieszenie przyszedl moj niedoszly maz, ktory jak sie okazalo przed samym slubem byl cholernym synusiem mamusi i to ona byla najwazniejsza a nie ja... Odpuscilam sobie facetow i tak pojawil sie Tomek. Zdeklarowalismy, ze n ic na sile, ze wszystki maxymalnie czekamy b o nie chcemy kolejnych rozczarowan. Dlatego tk wyglada moje zycie jak wyglada.
Wiem kochana ... nie oceniam Cię absolutnie ... Twoje życie - i to fakt kształtują nas doświadczenia ...
Tu kochana nie oocene chodzi, tylko o troszke inne spojrzenie :* -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:ok, znikam na chwilę idę do koleżanek do sklepu obok oczy niech odpoczną od monitora uzależniona jestem juz od tego a mąż się tylko ze mnie śmieje - kochanie jak w pracy - pyta ... A wiesz, super ... na forum siedziałam ....
hahahahahaha
hehe skad ja to znam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny