GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:az mnie zazdrosc Paula zzera, ja mam raz w tygodniu i musze sie cieszyc...
On nie chce??
on wraca do domu w piatek poznym wiczorem, a ze nie mioeszkamy razem to bzyku bzyk jest w sobote albo w niedziele albo i w sobote i w niedziele...Paula90 lubi tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:az mnie zazdrosc Paula zzera, ja mam raz w tygodniu i musze sie cieszyc...
On nie chce??
on wraca do domu w piatek poznym wiczorem, a ze nie mioeszkamy razem to bzyku bzyk jest w sobote albo w niedziele albo i w sobote i w niedziele...
A dlaczego razem nie mieszkacie ??http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:izunia.mo.84 wrote:JagoodkaK wrote:swoja drogą ja dziś na obiad robie... Nic
moze pojade do Basiuni na kuraka
Jagoodka to do mnie zapraszam tez kurak bedzie haha to moze lepiej dla odmiany kaczke zrobie
Izunia a skad jestes bo nie wiem gdzie mam bliżej??
Do Ciebie czy Basi
Kochana nie wazne czy daleko czy blisko haha w oba miejsca musisz sie wyrobic ja okolice Wyszkowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:az mnie zazdrosc Paula zzera, ja mam raz w tygodniu i musze sie cieszyc...
On nie chce??
on wraca do domu w piatek poznym wiczorem, a ze nie mioeszkamy razem to bzyku bzyk jest w sobote albo w niedziele albo i w sobote i w niedziele...
A dlaczego razem nie mieszkacie ??
bo my mamy dziwny zwiazek, po roku bycia ze soba poznalam jego rodzinePaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:To szybko sie o dzidzia staracie Paula po roku bycia razem dlatego tego sexu jest tak gesto u was
Tak bo jestesmy siebie pewni Poprostu wiemy ze czekalismy na siebie I ze jestesmy dla siebie idealni On mnie kocha taka jaka jestem... A nie jestem jakas modelka uwielbiam gohttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:az mnie zazdrosc Paula zzera, ja mam raz w tygodniu i musze sie cieszyc...
On nie chce??
bo my mamy dziwny zwiazek, po roku bycia ze soba poznalam jego rodzine
hmn ... czyli nie jesteście małżeństwem ... -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Ale sie najadlam ja pierdziele Pawcio zrobil taka paste z jajek groszku majonezu i cebulki mniam
Paulus I LIKE IT dAWNO NIE JADLAM MUSZA SE ZROBIC mmm pychotka ja robie z wedzonej makreli.
OOOOOoooo . . . juz wiem co jutro na obiad zrobie ha!!!
Kotlety z jajek mmm pychaPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:az mnie zazdrosc Paula zzera, ja mam raz w tygodniu i musze sie cieszyc...
On nie chce??
Faktycznie dziwny zwaizekhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
izunia.mo.84 wrote:JagoodkaK wrote:izunia.mo.84 wrote:JagoodkaK wrote:swoja drogą ja dziś na obiad robie... Nic
moze pojade do Basiuni na kuraka
Jagoodka to do mnie zapraszam tez kurak bedzie haha to moze lepiej dla odmiany kaczke zrobie
Izunia a skad jestes bo nie wiem gdzie mam bliżej??
Do Ciebie czy Basi
Kochana nie wazne czy daleko czy blisko haha w oba miejsca musisz sie wyrobic ja okolice Wyszkowa
Gdzie to jest??
ja z Bydgoszczy -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:basiulkaa_89 wrote:To szybko sie o dzidzia staracie Paula po roku bycia razem dlatego tego sexu jest tak gesto u was
Tak bo jestesmy siebie pewni Poprostu wiemy ze czekalismy na siebie I ze jestesmy dla siebie idealni On mnie kocha taka jaka jestem... A nie jestem jakas modelka uwielbiam go
nie jesteś modelką ... oj Pauluuśśśś z tego zdjęcia co ja widzę to jesteś naprawdę ładniutka
ale ja z moim mam tak samo kocha mnie taką jaka jestem, cały czas się stara, nie robi mi głupich uwag, docinek (znamy się 5 lat, od prawie 3 jesteśmy małżeństwem) ... czasem nie wiem czym sobie na niego zasłużyłambasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:Paula90 wrote:JagoodkaK wrote:az mnie zazdrosc Paula zzera, ja mam raz w tygodniu i musze sie cieszyc...
On nie chce??
hmn ... czyli nie jesteście małżeństwem ...
nie, nie jestesmy. a to cos zmienia? -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:basiulkaa_89 wrote:To szybko sie o dzidzia staracie Paula po roku bycia razem dlatego tego sexu jest tak gesto u was
Tak bo jestesmy siebie pewni Poprostu wiemy ze czekalismy na siebie I ze jestesmy dla siebie idealni On mnie kocha taka jaka jestem... A nie jestem jakas modelka uwielbiam go
Nie modelkaaa???a czy stac cie na lustro?jak tak to se kup i powies w domu i patrz na nie i dopiero wtedy powiedz czy jestes czy nie o.kPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj ja mam tak samo Gotuje mi do sklepu biegnie jak tylko mam jakas zachcianke :p poprostu ideal Nigdy nie zalowal mi pieniedzy na nic a teraz jestem na jego utrzymaniu nie no narzekac ja nie moge na pawcia Moj idealny facet
maximka84 lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4