Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
Odpowiedz

GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    skrzacik olej to :D

w nosie to mam pogdybac im zostało....ja jak do was przyszłam forum odżyło a i stypy sie skończyły haha

Paula90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na macowych powini byli dac tytuł taki:jak chcesz psychicznie paść pisz u nas.dobijemy sie na wzajem hah

Paula90, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    Jestem obecna :)

psioczą na nas ahhahh ze moje posty to 75%tu na forum

skrzat84, to chyba bardzo dobrze ze masz cos do powiedzenia kochana ;-) i nie koniecznie trzeba pisac o ciągłych bólach i owulacjach itp,itd. tylko też o codziennych sprawkach ,jak to babskie ploteczki a przy okazji zapomnieć trochę o smutku wywołanym brakiem pociechy

no ale nadały na mnie na marcowych jakk weszłam hahah mówie a tu was boli heheh bo ja pisac umiem hehe i szybko to robie hahah ktoś jak chce sie przywalić znajdzie cos ok mamy swoj wątek i tyle

ja bardzo lubie wesole i wygadane babeczki tak jak Wy hehe ;-) a nie ciagle wkolo to samo i ten sam temat,trzeba troche innowacji w temacie wprowadzac bo by sie czlowiek zalamal ciaglym zalem i placzem ze nie wychodzi

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    izunia.mo.84 wrote:
    skrzat84 wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    Jestem obecna :)

psioczą na nas ahhahh ze moje posty to 75%tu na forum

skrzat84, to chyba bardzo dobrze ze masz cos do powiedzenia kochana ;-) i nie koniecznie trzeba pisac o ciągłych bólach i owulacjach itp,itd. tylko też o codziennych sprawkach ,jak to babskie ploteczki a przy okazji zapomnieć trochę o smutku wywołanym brakiem pociechy

no ale nadały na mnie na marcowych jakk weszłam hahah mówie a tu was boli heheh bo ja pisac umiem hehe i szybko to robie hahah ktoś jak chce sie przywalić znajdzie cos ok mamy swoj wątek i tyle

ja bardzo lubie wesole i wygadane babeczki tak jak Wy hehe ;-) a nie ciagle wkolo to samo i ten sam temat,trzeba troche innowacji w temacie wprowadzac bo by sie czlowiek zalamal ciaglym zalem i placzem ze nie wychodzi

własnie jedna mówi do rzeczy hah

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    na macowych powini byli dac tytuł taki:jak chcesz psychicznie paść pisz u nas.dobijemy sie na wzajem hah

Ty wariatko :) Nie no przeciez nie mozna wiecznie gadac tylko o staraniach sie o dziecko idzie zwariowac;/

basiulkaa_89, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 wrote:
    skrzat84 wrote:

Ty wariatko :) Nie no przeciez nie mozna wiecznie gadac tylko o staraniach sie o dziecko idzie zwariowac;/

stad ten tytuł chesz miec paranoje idz na marcowe gwaracja dołka jest haha

Paula90, basiulkaa_89, izunia.mo.84 lubią tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nareszcie dotarlam do Was

Paula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helooooł :D

Paula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co wkurza mnie powaga babek młodszych odemnie!wielce bedą mówić co ja mam pisać,takie forum popadnie w dno bo zadreczac sie ile mozna,jedna drugą...bez jaj ja mam prawie 30na koncie i niezamierzam byc powazna

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    nareszcie dotarlam do Was

super to teraz nadrób nas i powiedz czy dobrze mówie

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EmiliaWSK wrote:
    Helooooł :D

witaj:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:

hahahhahaha az sie poplakalam ze smiechu :) glupol z ciebie ewcia naprawde :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    skrzat84 wrote:

hahahhahaha az sie poplakalam ze smiechu :) glupol z ciebie ewcia naprawde :D :D :D

ja powazna jestem przecież haha

basiulkaa_89, Paula90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam wolę plemniczkę tyśkę i zośkę wątek!! Tam to dopiero gada się o wszystkim i o niczym he he!!
    Powodzonka dziewczyny!!:-)

basiulkaa_89, Paula90, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wykresa mi wcieło

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :) na zwariowanym watku :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:

hahahaha... dobre,pisz u nas my Cie dobijemy powinno byc hahaha

• Paula90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha powazne bedziemy w trumnie ;p

izunia.mo.84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A ja tam wolę plemniczkę tyśkę i zośkę wątek!! Tam to dopiero gada się o wszystkim i o niczym he he!!
    Powodzonka dziewczyny!!:-)

Kazdy lubi co innego :) powodzenia :)

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ