Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gdzie rodzić w Kielcach ?
Odpowiedz

Gdzie rodzić w Kielcach ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kosciuszki ja mam kilka kol ktire tam rodziły i jazda mowi nie tylko nie tam dwom wypisaly dzueci z jakas infekcja jefna meczyli przez 2 czy 3 dni bo uparli sie ze ma naturalnie rodzic i w ostatniem momencue byla cc :@

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Cordy Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej : Mam info z ostatnich 2 lat :) 2 koleżanki i sistra rodziły na Kościuszki i mówią, że dramat. Pod względem opieki nad tobą i dzieckiem - zostajesz sama, bez pomocy ze strony pielęgniarek. Tłumy kobiet na salach. Zero komfortu rodzenia. Moja sistra cioteczna 2 razy rodziła na Prostej i jest bardzo zadowolona - poza tym cześć szpitala już jest po remoncie i wygląda naprawde kusząco :) Byłam w zeszłym tygodniu w odwiedzinach u przyjaciółki (jest w 7 miesiącu), leży bo skierowała ją dr prowadząca ze względu na ból i twardy brzuszek, ale zrobili badania i jest wszystko ok. Ona też jest zadowolona z opieki. Poza tym - dostęp do czajnika, lodówki, ba nawet mikrofalówki i nawet całkiem niezłe obiadki. Czego nie można powiedzieć o Kościuszki. Dziewczyna mojego brata rodziła na Czarnowie i chwaliła sobie bardzo spokój i komfort psychiczny, że "w razie czego" np. powikłań po porodzie nie muszą jej przewozić i rozdzielac z dzieckiem :) (np. ona w innym szpitalu i dziecko w innym). Ja (chociaż dopiero się staram) rozważałabym Prostą - z resztą sama się tam urodziłam :)

Już razem <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ