X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ginekolog dla staraczki - Warszawa i okolice
Odpowiedz

Ginekolog dla staraczki - Warszawa i okolice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szafirkowa Znajoma

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostro zastanawiam się nad zmianą lekarza... już bardzo długo staramy się o dziecko (ponad 2 lata) i niestety żadne z jętego leczenia nie przyniosło rezultatów, dlatego też myślę o konsultacji z innym specjalistą. Szukam ginekologa, który diagnozuje na podstawie badań, robi monitoring i zna się na temacie niepłodności. Wiem, że mogę pewnie marzyć aby znaleźć takiego lekarza na NFZ, ale może ktoś z Was ma kogoś kogo mógłby polecić, bo ja nie wiem już co robić. Najlepiej jakby lekarz przyjmował w Warszawie lub okolicy (np. Legionowo). Czekam na Wasze opinie, za każdą będę dozgonnie wdzięczna...

• Szafirkowa Znajoma

Wysłany: 13 maja 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podłączam się pod pytanie, od niedawna jestem w Warszawie i szukam kogoś godnego polecenia niekoniecznie na NFZ.

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • never give up Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny polecam dr. Południewskiego, ul. Krucza 6 w Warszawie. Dr. Południewski ma ogromną wiedzę w temacie leczenia niepłodności. To jest i będzie na zawsze mój lekarz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 19:19

relghdgenv7rm5nv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polacam dr Sawickiego jak to mowia lekarz od robienia dzieci pomogl mi i moim znajomym :) srdecznie polecam przyjmuj na niskiej w warszawie

• lulu_ovufriend Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam dr Połujańskiego w Medicoverze.

qdkk3e5e8pqfcpg2.png

n59ycwa1tmfbsmtq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ