X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ginekolog dla staraczki - Warszawa i okolice
Odpowiedz

Ginekolog dla staraczki - Warszawa i okolice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szafirkowa Znajoma

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostro zastanawiam się nad zmianą lekarza... już bardzo długo staramy się o dziecko (ponad 2 lata) i niestety żadne z jętego leczenia nie przyniosło rezultatów, dlatego też myślę o konsultacji z innym specjalistą. Szukam ginekologa, który diagnozuje na podstawie badań, robi monitoring i zna się na temacie niepłodności. Wiem, że mogę pewnie marzyć aby znaleźć takiego lekarza na NFZ, ale może ktoś z Was ma kogoś kogo mógłby polecić, bo ja nie wiem już co robić. Najlepiej jakby lekarz przyjmował w Warszawie lub okolicy (np. Legionowo). Czekam na Wasze opinie, za każdą będę dozgonnie wdzięczna...

• Szafirkowa Znajoma

Wysłany: 13 maja 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podłączam się pod pytanie, od niedawna jestem w Warszawie i szukam kogoś godnego polecenia niekoniecznie na NFZ.

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • never give up Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny polecam dr. Południewskiego, ul. Krucza 6 w Warszawie. Dr. Południewski ma ogromną wiedzę w temacie leczenia niepłodności. To jest i będzie na zawsze mój lekarz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 19:19

relghdgenv7rm5nv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polacam dr Sawickiego jak to mowia lekarz od robienia dzieci pomogl mi i moim znajomym :) srdecznie polecam przyjmuj na niskiej w warszawie

• lulu_ovufriend Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam dr Połujańskiego w Medicoverze.

qdkk3e5e8pqfcpg2.png

n59ycwa1tmfbsmtq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ