X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ginekolog-endokrynolog Wrocław
Odpowiedz

Ginekolog-endokrynolog Wrocław

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alisia Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :-)

Szukam ginekologa- endokrynologa we Wrocławiu - możecie kogoś polecić ?

Jeżeli znacie dobrego endokrynologa to też proszę o informację ;-)

a31il5w.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisia wrote:
    Cześć :-)

Szukam ginekologa- endokrynologa we Wrocławiu - możecie kogoś polecić ?

Jeżeli znacie dobrego endokrynologa to też proszę o informację ;-)

Hej :) Lepiej późno niż wcale ;)
    Nie mam zbyt dużego doświadczenia z lekarzami endokrynologami. Przypadkowo trafiłam na dr Grzegorza Gawrysia i póki co jego się trzymam. Konkretny i widać ,że zna się też na sprawach ginekologicznych związanych typowo z hormonami :)Zajął się mim TSH , gdzie inni ginekolodzy kompletnie nie zwracali na to uwagi,a jest to sprawa istotna :)

Pozdrawiam :D

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ