Ginekolog Garwolin- mazowieckie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPolecam dr. Sidorczuka. Slyszlam rozne opinie, jednak ja jestem baardzo zadowolona. Wczesniej chodzilam do dr Barana, jednak jego sposob podejscia do pacjentki nie odpowiadal mi. Chodzilam rowniez do dr Skrajnej, średnio byłam zadowolona. Przez rok czasu leczylam sie jednymi tabletkami chociaz nie pomagaly. Pieniadze wyrzucone w bloto.
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko, dr Baran JAK DLA MNIE byl za bardzo bezposredni. Ja chodzilam do niego z moimi problemami, a on on mnie jakby troche ocenial, mowil co mysli o Naszych staraniach, zdarzalo sie ze rzucal glupie teksty. Jak o cos zapytalam to sie dziwil jak ja moge tego nie wiedziec- przeciez jestem kobieta. Szukalam lekarza ktory zajmiensie moja choroba a nie mna sama.
Oczywiscie to jest moja opinia, bo siostra chodzi do dr Barana i jest bardzo zadowolona.
Moje znajome tez zachwycaja sie dr Michalczykiem. -
nick nieaktualny
-
Byłam rok temu w starej przychodni u ginekologa ale nie mogę nazwiska sobie przypomnieć, lekarz nawet wporzadku. Pytał się czy chce zrobić cytologie i USG narządów rodnych.
-
No właśnie i wes tu traf na dobrego, ten co bylam w starej przychodni, myślę ze jest po 30 ale w porządku jest, ciągle cos notował. Może znów pójdę do niego.
-
Grzegorz Jędrzejewski. Prowadzę u niego ciążę w Warszawie, ale ma gabinet również w Garwolinie. Poleciła mi go znajoma, znajomej inna znajoma i wszystkie jesteśmy bardzo zadowolone. Jest bardzo dokładny, o wszystkim pamięta, ma ogromną wiedzę. Polecam.
-
Hejka ostatnio polecala mi kuzynka Sidorczuka, ale poszlam do Sosnowskiej, mila babka, wesola. Tylko troche drogo w pepku swiata za usg 100zl, 50 cytologia.
-
Mg wrote:Grzegorz Jędrzejewski. Prowadzę u niego ciążę w Warszawie, ale ma gabinet również w Garwolinie. Poleciła mi go znajoma, znajomej inna znajoma i wszystkie jesteśmy bardzo zadowolone. Jest bardzo dokładny, o wszystkim pamięta, ma ogromną wiedzę. Polecam.
Możesz powiedzieć, gdzie dr ma gabinet w Garwolinie?hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Mogę polecić Pawła Milewczyka.
Fakt, że wizyty są kosztowne, ale wiedza i podejście lekarza to rekompensuje.
Jest ginekologiem, endokrynologiem i jeżeli się nie mylę to i jeszcze położnikiem.
Zalecił mi od razu badania, nie oceniał, że dla mnie ponad pół roku starań to za wcześnie na panikowanie.
Dokładnie się wypytał o przebyte choroby, dolegliwości. Tłumacząc mi dwurożność macicy zrobił nawet rysunki No i nie ma u niego głupich pytań -
Bylam raz u niego, bo dostalam skierowanie do gin-endo. Tez wszystko mnie sie wypytal, zalecil badania, zrobil usg i cytologie. Fakt drogi jest. Haha nie zapomne jak nie mogl rozczytac skierowania, musialam z pamieci mowic co lekarz wypisal. Na kartce gin narysowal slaczki i z pielegniarka sie smialysmy bo ona byla w tym samym pokoju. Troche to wkurzajace. Akurat bylam z mama u niego to jak wyszlam to powiedziala ze bylo slychac nasz smiech teraz bede u niego znow w pazdzierniku. Musze odebrac zdj z usg. I ciekawe co powie na wyniki.