X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ginekolog. Poznan, Torun, Bydgoszcz
Odpowiedz

Ginekolog. Poznan, Torun, Bydgoszcz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :) rozpoczynam temat, bo szukam dobrego ginekologa. Obecnie korzystam z uslug Dr Tomasza Dmochowskiego. Jest genialnym lekarzem, jednakze kontakt z nim jest utrudniony. Szukam lekarza, ktory prowadzilby mnie z Polski. Mieszkam w UK juz ladnych pare lat. Tutaj niestety nie widza problemu. Korzystam rowniez z NaPro i tutaj jest stwierdzona niedomoga lutealna. Jestem na Inofolicu i Glucophage XR1000. Lekarz powiedzial ze owulacja jest, ale sa zaburzenia odnosnie pecherzyka i cialka zoltego. Nie znam zadnych szczegolow. Nawet nie wiem dlaczego jest Gluco. Moze macie kogos sprawdzonego, kto moglby mi pomoc. Wiem, ze Dr Dmochowski dba o moje zdrowie, poniewaz zabronil luteiny ze wzgledu na przebyta zakrzepice po antykoncepcji hormonalnej. Nie mniej jednak chcialabym sprobowac innego lekarza i zobaczyc co on powie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ