Ginekolog Rzeszów -Łańcut
-
nick nieaktualny
-
Hej aisza
ja słyszałam że Chruściel to dobry lekarz, pracuje na szopena
koleżance prowadził ciąże, sam robił połówkowe, była bardzo zadowolona
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
ja chodzę do lekarza J. Sokołowskiego- przyjmuje w ProMedica na Pl. Wolności.
Ciąży mi jeszcze nie prowadził, ale chodząc na wizyty zawsze jest pełno zafasolkowanych dziewczyn.
Ja jestem zadowolona, bo przebadał mnie "od a do z" jak odstawiłam tabletki i zawsze służy radąWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 21:03
-
Cześć dziewczyny a w pro famili w Rzeszowie kto jest najlepszym ginekologiem ? Chciała bym tam rodzic , a raczej na pewno będę jeszcze nie jestem zafasolkowana ( mam nadzieje ze to kwestia czasu) , a chciałam się już zorientować
-
november123 wrote:Właśnie ta dr Homa w pro famili pracuje, słyszałam że fajna, miła ale nie wiem czy dobra
Hej, sama z tą doktor styczności nie miałam, ale chodzi do niej do Parensa moja koleżanka. Podobno jest fajna, robi kompleskowe badania, ale niestety to wszystko prywatnie więc trochę kasy jej już poszło.. a efektów poki co brak... kolezanka już się zastanawia czy przypadkiem nie zmienić lekarza... ja chodzę do dr Mora-Janiszewkiej to są z dr Homą koleżanki i jak przyszłam z wynikami męza to ta moja gin zadzwonila do Homy na konsultacje.. więc mysle ze jest dobra.. ale jak widać nie każdemu pomoze.. ale tego nie ugadnie....27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
MiSia :) wrote:Cześć dziewczyny a w pro famili w Rzeszowie kto jest najlepszym ginekologiem ? Chciała bym tam rodzic , a raczej na pewno będę jeszcze nie jestem zafasolkowana ( mam nadzieje ze to kwestia czasu) , a chciałam się już zorientować
Do profamilii chodziłam swego czasu do dr Sabiny Kluz, ale tylko prywatnie przyjmowała i bardzo się spieszyła na wizycie max 5 minut trwała taka wizyta... i wkoncu znalazłam inną na fundusz - dr Janczura-Fryźlewicz (poleciła mi ją koleżanka tutaj z ovu) ale niestety pani doktor była w ciązy i teraz jej nie ma.... podobno fajna jest dr Monika Chmielowiec, tez przyjmuje na fundusz, ale ja z nią styczności nie miałam...27.03.2014 [*]
MiSia i jak masz już wybranego lekarza
podziel się opinią może się nam przyda
ja zamierzam jeszcze po lekarzach pochodzić na konsultacje jak tylko będę po badaniachTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Przypinam się.
Ja chodzę do dr Chmielowiec, niestety przyjmuje teraz tylko prywatnie. Niestety już 2 lata się staramy o dziecko i narazie reultatów nie ma....
* ANA - ujemne
* Przeciwciała kardiolipinowe - negatywne
* Nieprawidłowa mutacja MTHFR
* Nieprawidłowy czynnik V Leiden
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* AntyTG i antyTPO w normie
* 4.05.20 poronienie 4t4d ;(
* 20.06.18-laparo
* 24.03.18 poronienie 6t ;(
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Ja u dr Chmielowiec byłam raz, jeszcze wtedy na fundusz przyjmowała.. niestety nie wywarła na mnie dobrego wrażenia..wręcz przeciwnie mialam wrażenie że chciala się mnie jak najszybciej pozbyć, tak jakby nie miala pomysłu na to że nie możemy zajść w ciąże .. na kolejną wizyte juz nie dotarłam bo wg pań w rejestracji Pani doktor tylko ciężarne będzie przyjmować ostatnim moim ginem jest dr Obrzut i dzięki niemu w końcu się udało i jesteśmy w II trymestrze fakt drogi jest bo od nowego roku podniósł się, ale będziemy się go trzymać bo jestem z niego zadowolona...ale terminy do niego są masakryczne bo póki co nowych pacjentek nie przyjmuje, moze po swietach dopiero..27.03.2014 [*]
Ja doktor Chmielowiec zmieniłam właśnie na doktor Homę, i narazie nie żałujemy.
* ANA - ujemne
* Przeciwciała kardiolipinowe - negatywne
* Nieprawidłowa mutacja MTHFR
* Nieprawidłowy czynnik V Leiden
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* AntyTG i antyTPO w normie
* 4.05.20 poronienie 4t4d ;(
* 20.06.18-laparo
* 24.03.18 poronienie 6t ;(
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF