X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ginekolog w niedziele
Odpowiedz

Ginekolog w niedziele

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • annakowalska Nowa

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , mam pytanie czy któraś z Was kojarzy czy w rejonie rybnika, żor , gliwic przyjmuje jakiś ginekolog w niedziele ? Chodzi o potwierdzenie :)

annakowalska
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba tylko Izba Przyjęć ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mar Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie potwierdzenie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś (jeszcze za nim planowaliśmy mieć dziecko) jak też myśleliśmy, że jestem w ciąży (okazało się, że jednak to nie ciąża) to siostra dzwoniła po lekarzach. Tylko dr Białek zgodził się mnie przyjąć. Co prawda w szpitalu (bo akurat miał dyżur) ale musiałam zapłacić. Przy okazji jest tam laboratorium 24h i też robiliśmy betę (oczywiście też musiałam zapłacić). Numer spokojnie znajdziesz na necie.
    Daj znać koniecznie czy ktoś Cie przyjął no i jak wynik ;)))

• Fatim Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie lepiej poczekac do poniedzialku ? Jeden dzien nic nie zmieni ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzenie czego??
    Jeśli to ciąża, to potrwa jeszcze min. 8 miesięcy. Spokojnie możesz poczekać do poniedziałku i wtedy potwierdzić.
    POTWIERDZAM: w poniedziałek nadal będziesz w ciąży (jeśli faktycznie ją masz).
    P.S. własnie zaoszczędziłas 300 zł.
    annakowalska wrote:
    Witam , mam pytanie czy któraś z Was kojarzy czy w rejonie rybnika, żor , gliwic przyjmuje jakiś ginekolog w niedziele ? Chodzi o potwierdzenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 17:47

zwei_kresken, Maczek, Katarzyna87, Fatim, mar, Lianna, Molcia, dżona, kate55, Lilla My, Amelcia, Eva82, Mona_M, Summerka lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koleżanka lauda ma absolutną rację :D

lauda., Amelcia, zwei_kresken, Eva82 lubią tę wiadomość

• Niespodzianka Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mozna byc az tak w gorącej wodzie karanym. Kazda z nas czeka tu na swoje maleństwo tak wiec 1 dzien cię nie zbawi. Nie nakręcają sie tak, bo potem moze byc ci smutno.

kate55 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ