ginekolog z woj. slaskiego
-
możesz spróbować dr Kulejewskiej z Katowic. Ja do niej chodzę.
Przyjmuje na NFZ (ul. Raciborska - przychodnia przy szpitalu im. Leszczyńskiego)
oraz prywatnie przy ul. Korfantego.
Jeśli nie znajdziesz dokładnych namiarów w Internecie mogę Ci pomóc.
Weź tylko pod uwagę, jeśli chodzi o opcje typu inseminacja czy in-vitro, to już nie u niej tylko w zewnętrznej klinice.Isia93 lubi tę wiadomość
-
Ja moge polecic dr Łyko jest to endo-gin specjalista od leczenia nieplodnosci jesli o mnie chodzi jestem bardzo zadowolona Przyjmuje w Raciborzu i Wodzisławiu ślaskim a w Rybniku jest ordynatorem w szpitalu...Tylko ja bylam u niego prywatnie i wizyta 120zl
Isia93 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anatolka wrote:Ja moge polecic swietna endokrynolog w Gliwicach. Posprzatala po ginekologach balagan w moich hormonach
A jakieś namiary możesz dać?
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Marronek wrote:A jakieś namiary możesz dać?
Maja Nasiek, przyjmuje w Gliwicach w przychodni Meden na Zabrskiej 6. Ja przez 2lata stralam sie z pomoca ginekologow, przenioslam sie niedawno do Provity nawet, duzo zamieszania, hormony zwariowaly, poszlam do niej zupelnie przypadkiem, bo szybko byl termin i jest swietna. Moze troche oschla poczatkowo, nie jest typem lekarza, ktory ciagle sie usmiecha, ale jest bardzo konkretna i kompetentna. Dostalam nowa dawke euthyroxu i bromka, a jak zobaczyla jak ksztaltowaly sie moje wyniki przez 2lata to powiedziala, ze to byly 2lata zaniedban ze strony ginekologow. Zlecila dodatkowe badania zwiazane z tarczyca. Zrobila usg. Bylam juz 2 razy, za poltora miesiaca mam kontole i oczywiscie pojde po raz 3. -