GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
madzi2506 wrote:Ja uznałabym to za pozytyw. Powiedz mi proszę skąd masz testy owu?
Albo może któraś z Was poleca jakieś konkretne testy owu co ładnie wychodzą
Z Rossmana, domowe laboratorium. Zawsze wychodzily pięknie.
madzi2506, Roza86 lubią tę wiadomość
-
Sung wrote:beta <0,2 ;( głupi test
Podczytuję Wasz wątek i bardzo Wam kibicuję więc pozwolę się wtrącić... Na teście druga kreska jest widoczna gołym okiem, mimo, że jest bardzo blada. Ja bym powtórzyła tą betę za 2-3 dni jeśli nie przyjdzie @. Który to dpo?MałaMi90, Magda - mbc, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Powiem wam szczerze, ze mnie tez raz test zmylił...okropne uczucie, zwłaszcza, ze wredota przyszła z pół godziny od pozytywy. Krótka radość, ale same wiecie jak to jest, gdy człowiek tak bardzo pragnie zobaczyć w końcu tę druga kreskę. Z tego powodu największe zaufanie mam do testów strumieniowych, ale pewnie dlatego, ze nigdy mnie nie oszukały
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Magda - mbc wrote:A mnie właśnie moja apka przesunęła owu i wychodzi, że jutro mam 11dpo i chyba siknę
Trzymajcie kciuki, dam znać rano, czy siknęłam i jak mi poszło - mam żółty bobotest
Tez jutro mam 11dpo ale mam nadzieje że wytrzymam przynajmniej do poniedzialku
Niecierpliwaona tez jestem ciekawa tej szyjki jak tam u Ciebie?
Ja mam wysoko miekka i zamknięta od 5dni a zawsze nisko i twardo wiec moze cos cos ale oczywiście staram się nie nakręcaćMiSia :) lubi tę wiadomość
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Sung może nie wszystko stracone :*
Magda - mbc trzymam kciuki i daj znać
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Ja w ogóle nie wiem jak się zabrać za to sprawdzanie szyjki.. dla mnie to czarna magia.. chyba bym nie wiedziała kiedy zamknięta, otwarta, twarda czy miękka..
-
Magda - mbc wrote:A mnie właśnie moja apka przesunęła owu i wychodzi, że jutro mam 11dpo i chyba siknę
Trzymajcie kciuki, dam znać rano, czy siknęłam i jak mi poszło - mam żółty bobotest
Sikaj! Najgorsza niewiedza, mimo, ze może nie wyjść to uspokoisz choć odrobinę ciekawość
A ja czułam dzisiaj lewy jajnik, z niego była tez owu. To zły znak, bo przy pierwszej ciąży nie czułam kompletnie nic do dnia spodziewanej @....ale oczywiście mam nadzieje, tylko ten czas jakby wolniej mijał...Magda - mbc lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Mam 3 bobotesty, najwyżej zrobie potem w dniu spodziewanej @ i tyle ale faktycznie nerwy trochę uspokoję i jak zobaczę biel, to mnie trochę otrzeźwi :DD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 21:08
SMag lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyBeta nie kłamie a testy niestety często tak... Sama raz miałam 2 kreskę a ciąży wcale nie było, beta poniżej 1. Jeśli na teście widoczny jest jakiś cień kreski, to mozliwe ze pozostała jakaś torbielka/cysta, moze sie wchlonac. Przecież to by było dziwne jakby test ciążę wykrywał a beta nie no na zdrowy rozum...
edwarda20, Roza86 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję zafasolkowanym!
Sung , glowa do góry! Kolejny cykl Twój! ❤️
Dziewczyny, ja w tym cyklu miałam wszystkie objawy , aż tu nagle przyla @ , dlatego obiecałam sobie ze żadnego doszukiwania sie objawów... bo zwariujeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 22:04
6 cykl starań
Od października - Ovarin
Od września- cyclodynon -
Sung bardzo mi przykro...
Ja jestem obecnie w 26 dc i mam wysoko caly czas tylko czasami jest twarda a czasami tak srednio no i troszke otwarta ( z okresleniem otwartosci mam problem szczerze mowiac tzn wiem kiedy jest otwarta ale do konca nie wiem jaka jest jak jest zamknieta ) -
SMag wrote:Sung jak tam ?? Czekamy !!!
Ja co chwilę sprawdzam w toalecie czy @ nie przyszła...
Jeszcze jest szansa. Trzymajcie kciuki żebym jutro jakoś przezyla dzień ! I żeby rano temperatura była wyższa od dzisiejszej..Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Miałam zapytać o jedna rzecz!
We wrześniu na własna rękę z czystej ciekawości zrobiłam sobie badania krwi , m.in progesteron . Badania robiłam w 3dc , jeszcze wtedy nie wiedziałam w którym dc należy wykonać i wyszło mi dokładnie 0,303 ng/ml , norma jest 0,2-1,4 , natomiast zastanawiam sie czy to mimo wszystko nie za nisko?
Czy któraś z Was moze mi cos wiecej powiedzieć na ten temat? Moja gin rzuciła okiem na te badania, nie dopytała który dc i chyba olała sprawę6 cykl starań
Od października - Ovarin
Od września- cyclodynon -
Sung przykro mi. Jeśli chcesz to powtórz sobie za dwa dni. Jednak tak jak dziewczyny pisały testy sikane czasami okłamują, w krwi powinno szybciej wykazać jeśli jest ciąża.
-
Szyjkę mam dość wysoko i mięciutką. Z określeniem otwartości zawsze mam problem
MiSia :) lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019