GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
madzi2506 wrote:Ja uznałabym to za pozytyw. Powiedz mi proszę skąd masz testy owu?
Albo może któraś z Was poleca jakieś konkretne testy owu co ładnie wychodzą
Z Rossmana, domowe laboratorium. Zawsze wychodzily pięknie.
madzi2506, Roza86 lubią tę wiadomość

-
Sung wrote:beta <0,2 ;( głupi test

Podczytuję Wasz wątek i bardzo Wam kibicuję więc pozwolę się wtrącić... Na teście druga kreska jest widoczna gołym okiem, mimo, że jest bardzo blada. Ja bym powtórzyła tą betę za 2-3 dni jeśli nie przyjdzie @. Który to dpo?
MałaMi90, Magda - mbc, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Powiem wam szczerze, ze mnie tez raz test zmylił...okropne uczucie, zwłaszcza, ze wredota przyszła z pół godziny od pozytywy. Krótka radość, ale same wiecie jak to jest, gdy człowiek tak bardzo pragnie zobaczyć w końcu tę druga kreskę. Z tego powodu największe zaufanie mam do testów strumieniowych, ale pewnie dlatego, ze nigdy mnie nie oszukały

Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Magda - mbc wrote:A mnie właśnie moja apka przesunęła owu i wychodzi, że jutro mam 11dpo i chyba siknę

Trzymajcie kciuki, dam znać rano, czy siknęłam i jak mi poszło - mam żółty bobotest
Tez jutro mam 11dpo
ale mam nadzieje że wytrzymam przynajmniej do poniedzialku 
Niecierpliwaona tez jestem ciekawa tej szyjki
jak tam u Ciebie?
Ja mam wysoko miekka i zamknięta od 5dni a zawsze nisko i twardo wiec moze cos cos
ale oczywiście staram się nie nakręcać
MiSia :) lubi tę wiadomość

10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤
nasza miłość ❤

4cs o rodzeństwo
❤
28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Sung może nie wszystko stracone :*
Magda - mbc trzymam kciuki i daj znać
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Ja w ogóle nie wiem jak się zabrać za to sprawdzanie szyjki.. dla mnie to czarna magia.. chyba bym nie wiedziała kiedy zamknięta, otwarta, twarda czy miękka..
-
Magda - mbc wrote:A mnie właśnie moja apka przesunęła owu i wychodzi, że jutro mam 11dpo i chyba siknę

Trzymajcie kciuki, dam znać rano, czy siknęłam i jak mi poszło - mam żółty bobotest
Sikaj! Najgorsza niewiedza, mimo, ze może nie wyjść to uspokoisz choć odrobinę ciekawość
A ja czułam dzisiaj lewy jajnik, z niego była tez owu. To zły znak, bo przy pierwszej ciąży nie czułam kompletnie nic do dnia spodziewanej @....ale oczywiście mam nadzieje, tylko ten czas jakby wolniej mijał...
Magda - mbc lubi tę wiadomość

Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Mam 3 bobotesty, najwyżej zrobie potem w dniu spodziewanej @ i tyle
ale faktycznie nerwy trochę uspokoję i jak zobaczę biel, to mnie trochę otrzeźwi :DD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 21:08
SMag lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyBeta nie kłamie a testy niestety często tak... Sama raz miałam 2 kreskę a ciąży wcale nie było, beta poniżej 1. Jeśli na teście widoczny jest jakiś cień kreski, to mozliwe ze pozostała jakaś torbielka/cysta, moze sie wchlonac. Przecież to by było dziwne jakby test ciążę wykrywał a beta nie
no na zdrowy rozum...
edwarda20, Roza86 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję zafasolkowanym!
Sung , glowa do góry! Kolejny cykl Twój! ❤️
Dziewczyny, ja w tym cyklu miałam wszystkie objawy , aż tu nagle przyla @
, dlatego obiecałam sobie ze żadnego doszukiwania sie objawów... bo zwariuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 22:04
6 cykl starań
Od października - Ovarin
Od września- cyclodynon -
Sung bardzo mi przykro...
Ja jestem obecnie w 26 dc i mam wysoko caly czas tylko czasami jest twarda a czasami tak srednio no i troszke otwarta ( z okresleniem otwartosci mam problem szczerze mowiac tzn wiem kiedy jest otwarta ale do konca nie wiem jaka jest jak jest zamknieta ) -
Ja trzymam bardzo mocnoSMag wrote:Sung jak tam ?? Czekamy !!!
Ja co chwilę sprawdzam w toalecie czy @ nie przyszła...
Jeszcze jest szansa. Trzymajcie kciuki żebym jutro jakoś przezyla dzień ! I żeby rano temperatura była wyższa od dzisiejszej..
dzisiaj rano też najpierw zajrzałam do Ciebie,zanim swoim się zajęłam
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia
24.01.2018
[*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019
-
Miałam zapytać o jedna rzecz!
We wrześniu na własna rękę z czystej ciekawości zrobiłam sobie badania krwi , m.in progesteron . Badania robiłam w 3dc , jeszcze wtedy nie wiedziałam w którym dc należy wykonać i wyszło mi dokładnie 0,303 ng/ml , norma jest 0,2-1,4 , natomiast zastanawiam sie czy to mimo wszystko nie za nisko?
Czy któraś z Was moze mi cos wiecej powiedzieć na ten temat? Moja gin rzuciła okiem na te badania, nie dopytała który dc i chyba olała sprawę
6 cykl starań
Od października - Ovarin
Od września- cyclodynon -
Sung przykro mi. Jeśli chcesz to powtórz sobie za dwa dni. Jednak tak jak dziewczyny pisały testy sikane czasami okłamują, w krwi powinno szybciej wykazać jeśli jest ciąża.
-
Szyjkę mam dość wysoko i mięciutką. Z określeniem otwartości zawsze mam problem
MiSia :) lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia
24.01.2018
[*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019