X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Grunt to nie poddawać się!
Odpowiedz

Grunt to nie poddawać się!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bertoshka Koleżanka

Wysłany: 11 września 2020, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny.
    Od października staramy się o dzidzia. Niestety nadal nic.... :(
    Wcześniejsze wizyty u ginekologa niestety okazały się bezużyteczne bo niestety zero monitoringu, bo pani stwierdziła że nie potrzeba. Zmieniłam lekarza. Zrobiłam badania TSH, Progesteron trochę podwyższony. Dostałam clostilbegyt 5-9 dc oraz luteinę od 15 dc przez 10 dni.
    Od maja mam monitoring co miesiąc. Jajniki zaczęły pracować. Są pęcherzyki.
    3 m-c kuracja clostilbegyt i odstawić. Luteinę nadać brać.
    Do tego mam ovarin. Dziś zrobiłam test i negatyw...... Człowiek bardzo chce i nie wychodzi.....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ