Gynazol a wczesna ciąża
-
Dziewczyny!!! Staram sie długo z mezem o rodzenstwo dla mojej N. Ostatnio dopadla mnie infekcja, lekarz przepisal Gynazol. Zaaplikowalam go w 16 dniu cyklu po czym okazalo sie, ze jestem w ciazy. Czyli zaaplikowalam zaraz po owaulacji.
Umre z nerwow...a lekarz wiedzial, ze sie staramy....ale wtedy na monitoringu stwierdzil, ze owulacji raczej nie bylo!
Mial ktos podobna sytuacje? I wszystko dobrze sie skonczylo?
Dżastina88 lubi tę wiadomość
-
Bo pewnie była wcześniej a on nie dojrzal.. nie martw sie bo jak bedziesz sie denerwować to tylko gorzej dla twojego dzidziusia.. Gynazol to nie jest wcale jakiś mocny lek, mi po nim nie przeszła infekcja, poza tym aplikujesz go do pochwy więc raczej małe ryzyko że dostał sie gdzieś dalej, spokojnieNowaOvulanka wrote:Dziewczyny!!! Staram sie długo z mezem o rodzenstwo dla mojej N. Ostatnio dopadla mnie infekcja, lekarz przepisal Gynazol. Zaaplikowalam go w 16 dniu cyklu po czym okazalo sie, ze jestem w ciazy. Czyli zaaplikowalam zaraz po owaulacji.
Umre z nerwow...a lekarz wiedzial, ze sie staramy....ale wtedy na monitoringu stwierdzil, ze owulacji raczej nie bylo!
Mial ktos podobna sytuacje? I wszystko dobrze sie skonczylo?

01.01.2021 nasz aniołek 8tc -