Nina42 wrote:
Czesc,
Jakie macie doświadczenia z kontaktu z dr Polacek...
Jestem po 2 stymulacjach, efektu nie ma , lekarz nic nie mówi na wizytach ....
W gyncentrum jest tak że ma się kontakt z różnymi lekarzami,nie ma prowadzącego ...
Czy polecacie inna klinikę na Śląsku ?
Wiesz co nie nie chcę Cię zrażać do GC w Katowicach ale moje doświadczenie jest niefajne.Właśnie nie ma lekarza prowadzącego a jak trafisz na innego to inne zalecenia.Często wizyty opóźnione nawet do dwóch godzin.Chodzilam po Pani doktor ale nie pamiętam nazwiska..musiałabym zobaczyć w dokumentach.Miałam u niej stymulację i monitoringi + jedni nieudane IUI.Potem poszłam do doktora Mercika nie zalecił stymulacji bo jego słowa ,,po co jak ma Pani swoje naturalne i pęcherzyk rośnie i pęka" masakra.Z kolei jak znowu wróciłam do niej i powiedziałam co powiedział Mercik to podkręciła głową i powiedziała a ile pęcherzyków Pani sama ,,choduje" a ja jeden ona a przy stymulacji ma Pani dwa to jest większa szansa na zajście w ciążę.Jak chodził na monitoring to po to żeby zobaczyć czy jest owu żeby określiła który dzień ona będzie a jak przychodziłam to mi mówiła po co Pani przyszła???Do domu starać się starać się....Rzucił to w cholerę.Mam nadzieję że u Ciebie będzie inaczej pisze tylko i wyłącznie o sobie.Powodzenia 🍀
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno