X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gyncentrum Kato, dr Polacek
Odpowiedz

Gyncentrum Kato, dr Polacek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nina42 Przyjaciółka

Wysłany: 10 września 2022, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,
    Jakie macie doświadczenia z kontaktu z dr Polacek...
    Jestem po 2 stymulacjach, efektu nie ma , lekarz nic nie mówi na wizytach ....

W gyncentrum jest tak że ma się kontakt z różnymi lekarzami,nie ma prowadzącego ...
    Czy polecacie inna klinikę na Śląsku ?

Nina42
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 10 września 2022, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina42 wrote:
    Czesc,
    Jakie macie doświadczenia z kontaktu z dr Polacek...
    Jestem po 2 stymulacjach, efektu nie ma , lekarz nic nie mówi na wizytach ....

W gyncentrum jest tak że ma się kontakt z różnymi lekarzami,nie ma prowadzącego ...
    Czy polecacie inna klinikę na Śląsku ?
    Wiesz co nie nie chcę Cię zrażać do GC w Katowicach ale moje doświadczenie jest niefajne.Właśnie nie ma lekarza prowadzącego a jak trafisz na innego to inne zalecenia.Często wizyty opóźnione nawet do dwóch godzin.Chodzilam po Pani doktor ale nie pamiętam nazwiska..musiałabym zobaczyć w dokumentach.Miałam u niej stymulację i monitoringi + jedni nieudane IUI.Potem poszłam do doktora Mercika nie zalecił stymulacji bo jego słowa ,,po co jak ma Pani swoje naturalne i pęcherzyk rośnie i pęka" masakra.Z kolei jak znowu wróciłam do niej i powiedziałam co powiedział Mercik to podkręciła głową i powiedziała a ile pęcherzyków Pani sama ,,choduje" a ja jeden ona a przy stymulacji ma Pani dwa to jest większa szansa na zajście w ciążę.Jak chodził na monitoring to po to żeby zobaczyć czy jest owu żeby określiła który dzień ona będzie a jak przychodziłam to mi mówiła po co Pani przyszła???Do domu starać się starać się....Rzucił to w cholerę.Mam nadzieję że u Ciebie będzie inaczej pisze tylko i wyłącznie o sobie.Powodzenia 🍀

Szczęśliwa mężatka od 2017💍
    Zdrowy tryb życia 💪
    Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
    Uwielbiamy:
    Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
    -pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2022, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra ,nie chodzisz już do kliniki? Działacie sami?

• Moniaa88 Autorytet

Wysłany: 10 września 2022, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jedyne doświadczenie z p. doktorem P. to miałam dwa razy przy punkcji (dwa razy zadowolona, bo tak pobierał jajeczka, że na drugi dzień już nic nie czułam), jeśli chodzi o rozmowę po zabiegu, to jest mało słowny, powie co ma przekazać, a nie wdaje się w szczegóły.
    Ja mam ten konfort, że jestem w ich filii nie w Kato i tam mam jedną lekarkę tylko, która mnie prowadzi. Nawet jak miałam wizytę podglądową przy stymulachi INV u innej gin, to ona dzwoniła do mojej prowadzącej, by się z nią skonsultować. (Bo ja to dziwny przypadek jestem) 🤔

👩36👦35👫16lat

04.21 - histero,hsg✅
    AMH - 0,14 ➡️0,4 ➡️0,16 ❌
    FSH 9,6➡️9,9❌

Własne owulacje, regularne cykle, Kariotypy, gen FMR1, HOMA, Krzywe Igła, KIR bx (brak 1ds)✅
    Niedobór białka S 46%❌
    CD-138 4/10‼➡️ leki
    NK - OK (1% poza normą)
    Czynnik męski❌

1. InVitro 02.2022(pISCI, fertile chip, msome)
    ➡️8 pobranych, 3 dojrzałe, 2 zapłodnione, brak ❄
    ➡️10.03.22 ET blastka 4AB ❌😥

➡️05.22 naturals - CP 💔 laparo

2. InVitro 07.2022(j.w.)
    ovulastan, gonapeptyl, menopur 300, miovelia nac, Q10, orgalutran, ovitrelle
    ➡️5 pobranych, 5 dojrzałych, 5 zapłonionych, mamy ❄❄❄❄🤩
    ➡️24.10.22 KET(S) 4AB ❌😭

CD138 10/10 wyleczone ✅️
    ➡️26.08.24 FET(S) 4AB❌️
    ➡️14.10.24 FET(S) 2AB ❌️
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 10 września 2022, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blawatek wrote:
    Kimbra ,nie chodzisz już do kliniki? Działacie sami?
    Tak w lutym zakończyłam działamy sami.Ewentualnie ale to nie prędzej jak po nowym roku jeśli się nie uda pójdziemy do innej kliniki.

Szczęśliwa mężatka od 2017💍
    Zdrowy tryb życia 💪
    Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
    Uwielbiamy:
    Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
    -pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ