X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gynecentrum bielsko biała opinie
Odpowiedz

Gynecentrum bielsko biała opinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Czy któraś z Was leczyła lub leczy się w gyncentrum w Bielsku? Możecie coś powiedzieć na temat tej kliniki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 19:23

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się leczę u dr Czerwińskiej. Wizyty krótkie ale konkretne. Jestem zadowolona z szybkiego wykrycia problemu i wdrożenia odpowiedniego leczenia.

Isia93 lubi tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak wyglądała pierwsza wizyta? Jakie badanie Wam zleciła?

Ja właśnie byłam u tej Pani doktór wczoraj i jestem niemile zaskoczona a czytając opinie myślałam, że to dobra lekarka

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapewne jesteś wkurzona krótka wizyta ? Cyz coś jeszcze ?
    Pierwsza wizyta to był krótki wywiad i badałam AMh Wit d i coś jeszcze ale nie pamiętam. Potem umówiliśmy się tak żeby trafić w owulacje. Podała mi zastrzyk ovitrele ale nie mogło się udać bo miałam niedrozne jajowody. Potem zleciła Lh fsh i estradiol w 2,3 DC potem hsg czyli posiew pochwy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ