X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Hashimoto ciąża
Odpowiedz

Hashimoto ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monisia 1992 Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2019, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Hashimoto i niedoczynność tarczycy utrudnia zajście w ciążę? Czy jest to mocno utrudnione nawet przy wyrównanych hormonach ?

Starania od maja 2018.
    Czekam na II kreseczki
    06/19- histeroskopia- usunięcie dwóch polipów
    09/19 - dwie kreski na teście
    18/09-Beta hcg 1388 😊
    20/09- Beta hcg 3497 🙂
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z synem zaszłam w 5tym cyklu, z córką w 1szym plus miałam 2 biochemy.
    Czyli chyba nie tak trudno ;)
    Najwyższe tsh miałam w życiu 3.4, anty TPO koło 380.
    Powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 07:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisia po raz kolejny: nie zakładaj setnego wątku tylko skorzystaj z lupki (lewy góry róg) i wpisz Hashimoto. Na pewno znajdziesz interesujący Cię temat. Nie zaśmiecają forum co rusz nowymi wątkami!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ