X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Hashimoto ciąża
Odpowiedz

Hashimoto ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monisia 1992 Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2019, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Hashimoto i niedoczynność tarczycy utrudnia zajście w ciążę? Czy jest to mocno utrudnione nawet przy wyrównanych hormonach ?

Starania od maja 2018.
    Czekam na II kreseczki
    06/19- histeroskopia- usunięcie dwóch polipów
    09/19 - dwie kreski na teście
    18/09-Beta hcg 1388 😊
    20/09- Beta hcg 3497 🙂
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z synem zaszłam w 5tym cyklu, z córką w 1szym plus miałam 2 biochemy.
    Czyli chyba nie tak trudno ;)
    Najwyższe tsh miałam w życiu 3.4, anty TPO koło 380.
    Powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 07:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisia po raz kolejny: nie zakładaj setnego wątku tylko skorzystaj z lupki (lewy góry róg) i wpisz Hashimoto. Na pewno znajdziesz interesujący Cię temat. Nie zaśmiecają forum co rusz nowymi wątkami!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ