X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Hashimoto ciąża
Odpowiedz

Hashimoto ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monisia 1992 Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2019, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Hashimoto i niedoczynność tarczycy utrudnia zajście w ciążę? Czy jest to mocno utrudnione nawet przy wyrównanych hormonach ?

Starania od maja 2018.
    Czekam na II kreseczki
    06/19- histeroskopia- usunięcie dwóch polipów
    09/19 - dwie kreski na teście
    18/09-Beta hcg 1388 😊
    20/09- Beta hcg 3497 🙂
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z synem zaszłam w 5tym cyklu, z córką w 1szym plus miałam 2 biochemy.
    Czyli chyba nie tak trudno ;)
    Najwyższe tsh miałam w życiu 3.4, anty TPO koło 380.
    Powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 07:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisia po raz kolejny: nie zakładaj setnego wątku tylko skorzystaj z lupki (lewy góry róg) i wpisz Hashimoto. Na pewno znajdziesz interesujący Cię temat. Nie zaśmiecają forum co rusz nowymi wątkami!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ