X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Hashimoto ciąża
Odpowiedz

Hashimoto ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monisia 1992 Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2019, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Hashimoto i niedoczynność tarczycy utrudnia zajście w ciążę? Czy jest to mocno utrudnione nawet przy wyrównanych hormonach ?

Starania od maja 2018.
    Czekam na II kreseczki
    06/19- histeroskopia- usunięcie dwóch polipów
    09/19 - dwie kreski na teście
    18/09-Beta hcg 1388 😊
    20/09- Beta hcg 3497 🙂
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z synem zaszłam w 5tym cyklu, z córką w 1szym plus miałam 2 biochemy.
    Czyli chyba nie tak trudno ;)
    Najwyższe tsh miałam w życiu 3.4, anty TPO koło 380.
    Powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 07:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2019, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisia po raz kolejny: nie zakładaj setnego wątku tylko skorzystaj z lupki (lewy góry róg) i wpisz Hashimoto. Na pewno znajdziesz interesujący Cię temat. Nie zaśmiecają forum co rusz nowymi wątkami!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ