X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Hashimoto, hiperprolaktynemia, żylaki powrózka, morfologia 1% i... jestem w ciąży:)
Odpowiedz

Hashimoto, hiperprolaktynemia, żylaki powrózka, morfologia 1% i... jestem w ciąży:)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gapsy Debiutantka

Wysłany: 2 lipca 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,

piszę, żebyście nigdy nie traciły nadziei. W ósmym cyklu starań, z moją chorobą Hashimoto i hiperprolaktynemią jako tako ujarzmionymi oraz z właśnie odkrytym w klinice leczenia niepłodności problemem męskim (1% zdrowych plemników i I stopień żylaków powrózka) zaszłam w ciążę!

Pierwszy raz skusiliśmy się na żel ProConceive, powierzyłam też wszystko Maryi w Nowennie Pompejańśkiej.

Zawsze jest nadzieja! A mój termin: przełom lutego i marca. Całusy

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• madzikow Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje ☺ też myślę, że to tylko kwestia odrobiny szczęścia i zwyczajnie czasu, aby każda z nas cieszyła się z ciąży ☺

Starania od połowy 2017, czynnik męski.
    AD Clinic/Angelius dr Cholewa
    PICSI krótki protokół
    Mamy ❄ na zimowisku
    Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm <3
  • Gapsy Debiutantka

Wysłany: 2 lipca 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak! Zawsze myślałam, że to tylko takie puste słowa, gdy ktoś mówił: uda się wreszcie.. Tym bardziej, że u nas problem z dwóch stron. Lekarz stwierdził, że to było szczęście.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje,!! Bardzo bardzo. Teraz czekamy na zarażenie wiruskami i niech się DzidziA cudnie tam chowa w brzusiu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 22:28

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ