X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 15:38

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • Kamila24 Koleżanka

Wysłany: 6 września 2021, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    Jak dalej okresu nie masz to powtórz bete dla pewności bo jeśli nie przyjdzie i nie będzie ciazy to koniecznie skonsultuj sie z ginekologiem

Beta powtórzona, taka sama jak w piątek, czyli ciąży brak :(

Kamila
  • Magdlenass Nowa

Wysłany: 26 października 2021, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) jestem tu nowa:)
    Staram się o dzidziusia dopiero miesiąc i wiem ze może to jeszcze potrwać.
    Okres miałam 2.10, owulacje najprawdopodobniej 17.10 ( za każdym razem to czuje wiec jestem stu procentowo pewna ) w dni okoloowulacyjne staraliśmy się o maleństwo. Wczoraj ( czyli 8 dni po owulacji) poszłam zrobić betę i wyszła <2.30, czy jest jeszcze szansa ze się udało ? Czy raczej po 8 dniach od owulacji powinna wyjść już beta powyżej 5 ?
    Dodam jeszcze ze od owulacji temperaturę mam 37 lub 37,5, takie skoki 🤷🏽‍♀️
    Jestem zielona w tym wszystkim 🐝

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ