Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 15:38

2022 r. - córeczka ♥️

2025.r
    11 dpo beta 21.91
    13 dpo beta 83.55 przyrost 283%
    22 dpo beta 3344.30 przyrost 127%
    12.02 - zarodek 0.78 cm z bijącym serduszkiem ♥️
    20.02 - crl 1.55 cm ♥️
    21.03 - usg
    25.03 - prenatalne

preg.png
  • Kamila24 Koleżanka

Wysłany: 6 września 2021, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    Jak dalej okresu nie masz to powtórz bete dla pewności bo jeśli nie przyjdzie i nie będzie ciazy to koniecznie skonsultuj sie z ginekologiem

Beta powtórzona, taka sama jak w piątek, czyli ciąży brak :(

Kamila
  • Magdlenass Nowa

Wysłany: 26 października 2021, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) jestem tu nowa:)
    Staram się o dzidziusia dopiero miesiąc i wiem ze może to jeszcze potrwać.
    Okres miałam 2.10, owulacje najprawdopodobniej 17.10 ( za każdym razem to czuje wiec jestem stu procentowo pewna ) w dni okoloowulacyjne staraliśmy się o maleństwo. Wczoraj ( czyli 8 dni po owulacji) poszłam zrobić betę i wyszła <2.30, czy jest jeszcze szansa ze się udało ? Czy raczej po 8 dniach od owulacji powinna wyjść już beta powyżej 5 ?
    Dodam jeszcze ze od owulacji temperaturę mam 37 lub 37,5, takie skoki 🤷🏽‍♀️
    Jestem zielona w tym wszystkim 🐝

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ