X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 15:38

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • Kamila24 Koleżanka

Wysłany: 6 września 2021, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    Jak dalej okresu nie masz to powtórz bete dla pewności bo jeśli nie przyjdzie i nie będzie ciazy to koniecznie skonsultuj sie z ginekologiem

Beta powtórzona, taka sama jak w piątek, czyli ciąży brak :(

Kamila
  • Magdlenass Nowa

Wysłany: 26 października 2021, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) jestem tu nowa:)
    Staram się o dzidziusia dopiero miesiąc i wiem ze może to jeszcze potrwać.
    Okres miałam 2.10, owulacje najprawdopodobniej 17.10 ( za każdym razem to czuje wiec jestem stu procentowo pewna ) w dni okoloowulacyjne staraliśmy się o maleństwo. Wczoraj ( czyli 8 dni po owulacji) poszłam zrobić betę i wyszła <2.30, czy jest jeszcze szansa ze się udało ? Czy raczej po 8 dniach od owulacji powinna wyjść już beta powyżej 5 ?
    Dodam jeszcze ze od owulacji temperaturę mam 37 lub 37,5, takie skoki 🤷🏽‍♀️
    Jestem zielona w tym wszystkim 🐝

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ