Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 6 września 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 15:38

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • Kamila24 Koleżanka

Wysłany: 6 września 2021, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abrakadabra wrote:
    Jak dalej okresu nie masz to powtórz bete dla pewności bo jeśli nie przyjdzie i nie będzie ciazy to koniecznie skonsultuj sie z ginekologiem

Beta powtórzona, taka sama jak w piątek, czyli ciąży brak :(

Kamila
  • Magdlenass Nowa

Wysłany: 26 października 2021, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) jestem tu nowa:)
    Staram się o dzidziusia dopiero miesiąc i wiem ze może to jeszcze potrwać.
    Okres miałam 2.10, owulacje najprawdopodobniej 17.10 ( za każdym razem to czuje wiec jestem stu procentowo pewna ) w dni okoloowulacyjne staraliśmy się o maleństwo. Wczoraj ( czyli 8 dni po owulacji) poszłam zrobić betę i wyszła <2.30, czy jest jeszcze szansa ze się udało ? Czy raczej po 8 dniach od owulacji powinna wyjść już beta powyżej 5 ?
    Dodam jeszcze ze od owulacji temperaturę mam 37 lub 37,5, takie skoki 🤷🏽‍♀️
    Jestem zielona w tym wszystkim 🐝

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ