Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Histeroskopia - paciorkowiec
Odpowiedz

Histeroskopia - paciorkowiec

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda593 Debiutantka

Wysłany: 21 stycznia 2024, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w poniedziałek mam mieć histeroskopię, a dzisiaj w wymazie wyszły pojedyncze paciorkowce 😭 czy z takim wynikiem zrobią mi to badanie? Jestem załamana, już 3 razy przekładałam termin, bo nie wstrzeliłam się z okresem 🤦‍♀️

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2024, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz Ci wyszły? Mi zawsze wychodzi w wymazie gronkowiec złocisty, pojedynczy, jestem jego naturalnym nosicielem. Z takim eynikiem miałam robioną droznosct

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • Magda593 Debiutantka

Wysłany: 21 stycznia 2024, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcześniej nie badałam, jedynie do porodu miałam dodatni gbs (nie wiem, czy to to samo…?). Kurczę, pocieszyłaś mnie trochę, bo bardzo chciałabym to już mieć z głowy :/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ