Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne hormon LH w cyklu miesięcznym
Odpowiedz

hormon LH w cyklu miesięcznym

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dziubas Nowa

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podpowiedzcie mi proszę, bo juz sama mam mętlik w glowie. Ostatni okres miałam 5 maja , owulację mialam 19 maja(mialam wszystkie objawy owu), a ze względu na to,że karmię piersią ,mam dośc nieregularne cykle, od grudnia do 5 maja wynosiły od 26 do 33 dni, natomiast teraz nie dostałam w ogole @( w ciąży nie jestem, zrobiłam aż 4 testy ciążowe), chociaz z tego,co wiem ,podczas karmienia piersią może nie wystąpić @ , natomiast do owulacji moze dojść, w związku z czym postanowiłam zakupic test owulacyjny i wczoraj wieczorem i dziś po południu wykonałam test owu i na każdm z nich pojawily sie 2 kreski ,z tym ,że w polu testowym kreska słabsza . Teraz zastanawiam się ,czy oznaczać to może ,że zbliża mi się owulacja i stężenie LH wzrośnie, czy moze ten hormon wydzielany jest w czasie całego cyklu i stąd ta slabsza kreska na teście?? Dodam ,że staramy sie z mężem o drugie dziecko i bardzo mi zależy na wyłapaniu tych dni :) Dziekuje z góry za odpowiedzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 13:39

ola
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ