How Evion Vitamin E Saved My Hair & Confidence!
-
Hej wszystkim,
Mam 22F i borykam się z poważną utratą włosów z powodu leków sterydowych. (Byłem na sterydach przez około 9 miesięcy z powodu problemów zdrowotnych). Poczułam się dość przygnębiona z powodu moich włosów. Przez długi czas przyjmowałem dużą dawkę sterydów, co spowodowało, że mój organizm został pozbawiony wszystkich niezbędnych witamin i minerałów. Musiałem brać te suplementy nie tylko dla moich włosów, ale dla mojego ogólnego stanu zdrowia. To był ogromny cios dla mojej pewności siebie. Przez długi czas unikałam luster i rzadko robiłam zdjęcia. Za każdym razem, gdy przeczesywałam palcami włosy, pozostawała garść pasm. Ngl, na tym etapie mojego życia czułem się dość gównianie.
Pamiętam, że czułem się z tego powodu naprawdę skrępowany. Na przykład wychodziłam ze związanymi włosami przez cały ten cholerny czas, próbując ukryć całą utratę włosów. Prześcieradło, łazienka, grzebień, wszędzie tracę włosy jak szalone. To było takie męczące. Przeglądałem Instagram, widziałem te wszystkie wspaniałe selfie z gęstymi włosami i myślałem: „Dlaczego nie mogę tego mieć?” Tak bardzo chciałam to naprawić, a nic nie pomagało. Moja samoocena mocno spadła i zacząłem szukać czegokolwiek, co mogłoby mi pomóc.
Właśnie wtedy odkryłam kapsułki witaminy E Evion. Czytałam o tym, jak witamina E może pomóc w zdrowiu włosów i pomyślałam: „A może warto spróbować?” Zacząłem codziennie brać Evion 400 i uważam, że była to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjąłem. Ale zmiana nie nastąpiła z dnia na dzień. Trwało to około 2-3 tygodni i zauważyłem, że moje włosy wypadały mniej. To było jak cud widzieć coraz mniej pasm na pędzlu. Moje włosy stały się bardziej miękkie i wyglądały na bardziej błyszczące.
Nie spodziewałem się takiego zwrotu, ale oto jesteśmy. Znowu zacząłem czuć się trochę bardziej sobą. Moja pewność siebie zaczęła wracać i właściwie zaczęłam czerpać przyjemność z dbania o swoje włosy. Nie potrafię nawet opisać, jak dobrze było w końcu zobaczyć pozytywne zmiany. Nie chodzi tu tylko o moje włosy; moja skóra stała się bardziej miękka i nawilżona, a nawet zauważyłam, że moje paznokcie są mniej łamliwe. To tak, jakby Evion 400 był małym cudem zamkniętym w kapsułce.
Nie twierdzę, że jest to rozwiązanie uniwersalne, ale jeśli zmagasz się z wypadaniem włosów lub po prostu chcesz poprawić ogólny stan zdrowia, warto rozważyć kapsułki witaminy E Evion. Są niezwykle łatwe w stosowaniu, a rezultaty mówią same za siebie. Podoba mi się w nich to, że są naturalne i nie powodują żadnych dziwnych skutków ubocznych. To po prostu prosty sposób, aby dać swojemu ciału odrobinę dodatkowej miłości.
Jeśli więc czujesz się tak jak ja – sfrustrowany i skrępowany swoimi włosami – może wypróbuj te produkty. Pomogli mi naprawdę wiele i mam nadzieję, że pomogą też komuś innemu. Zachęcamy do zadawania pytań lub dzielenia się własnymi doświadczeniami. Zawsze miło jest usłyszeć opinie innych, którzy przeszli przez podobne rzeczy!
Powodzenia w podróżach włosowych! 💁♀️
https://www.thelotusbiotech.com/product/evion-400-vitamin-e-capsule/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października, 09:11
-