hsg woj. lubelskie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chodziłam do ab ovo do doktor Joanny Tkaczuk-Włach. Bardzo sympatyczna i konkretna kobieta. Dała mi skierowanie do szpitala więc nie płaciłam. Ona też robiła mi HSG. Tylko jak masz nieregularne cykle to możesz trochę poczekac. Ja dostałam skierowanie w kwietniu a badanie udało mi się zrobić dopiero we wrześniu. W wojskowym badania robią w czwartki. To znaczy w środę idziesz do szpitala, w czwartek badanie a w piątek się wychodzi. Ja miałam tego pecha, że nie wiedziałam kiedy okres u mnie się pojawi wiec dzwoniłam w pierwszym dniu miesiączki a na następny tydzień już nie mieli miejsc.
-
nick nieaktualny
-
Miśkaa wrote:Jolu dziękuje, zatem pójdę do tej dr, niestety wiekszość robi ze znieczulenie tylko prywatnie i to kosztuje około 550-600 zł, a ja bez znieczulenia nie pójdę bo nie bede przeżywała tego raz jeszcze, a zresztą mam wskazania że musze mieć.
Ja mam panstwowo 2 listopada w szpitalu tyle ze ja bede miala laparoskopie i od razu jak cos nie tak bedzie to mi przepchają i w narkozie oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 10:56
-
Mi doktorka powiedziała, że laparoskopia dopiero jak będą niedrożne i to też tylko nieznaczne zrosty czy coś.
dodinka a Ty masz jakieś podejrzenie, że nie drożne czy coś podobnego, że od razu laparoskopia? Nie jestem lekarzem więc nie wiem dokładnie, ale wydaje mi się, że jak nie ma konieczności laparoskopi to lepiej kontrastem. Po co tam "grzebać" i narażać się na jakieś zrosty? Ale oczywiście zdanie lekarza jest tutaj ważniejsze to tylko moje przemyślenia. -
nick nieaktualny
-
Miśkaa wrote:dodinka a skąd u ciebie podejrzenie tej przegrody?
wiesz na usg tzn na monitoringu cyklu lekarz ruszył glowicą i coś mu nie pasowało dziwnie ułozona byla macica, jak przycisnął to widok przypominał skośne oczy i kazał zgłosić się do swojego lekarza co najlepsze wcześniej miałam z 15 razy usg i nikt nic nie widział -
nick nieaktualny
-