Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
ForgetMeeNot wrote:Hmmmm...... to mi znowu namieszłaś w głowie
Najpierw zrobiłam ciasto kruche - wszystko wrzuciłam i ugniotłam w maszynie.
Później umyłam misę, ubiłam pianę z bialek, później wrzucałam cukier, kolejno olej i budyń i wyszło elegancko 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2022, 15:58
siesiepy, ForgetMeeNot lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Madziq6 wrote:To już chyba kwestie gustu każdy ma inny np ja niemoge ogółem pić spienionego mleka bo mam problemy żołądkowe 🙈😅więc mąż pije przeróżne flat white,latte a ja tylko zwykła bo muszę mleko zwykle dawać🙈🙈
Pełno osób zachwala Jurę, ja mam w pracy i wrażenia na mnie nie zrobiło. Już z DeLonghi smaczniejsza kawa była, a woziłam z domu kawę do biura. :pwalka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
ChocoMonster wrote:Ja nawet wczoraj robiłam ciasto ze swojego przepisy w lidlisiu
Najpierw zrobiłam ciasto kruche - wszystko wrzuciłam i ugniotłam w maszynie.
Później umyłam misę, ubiłam pianę z bialek, później wrzucałam cukier, kolejno olej i budyń i wyszło elegancko 😋
Ja dwa dni temu kulałam sernik wiedeński. Tzn. sprzęcior kulał, jak tylko wrzucałam do gara a potem do pieca.ChocoMonster, Madziq6, Longanimity, ForgetMeeNot, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024); 7 ⌛ ; 8 🔜
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
kobiety to znowu ja, wasza męczydusza inofem a prolaktyna - macie orientację jak obniża? bo podobno obniża. biorę bromocorn, gin kazał zmniejszyć dawkę więc się zastanawiam czy przypadkiem nie spadnie strasznie nisko jak bede pić dodatkowo inofem.*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Laski. Wy wiecie, że jest 6 październik a tu jest 113 stron?
Madziq6, ForgetMeeNot, Emka06, Poziomka9204, Anett93, Malgosiaa lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
siesiepy wrote:Laski. Wy wiecie, że jest 6 październik a tu jest 113 stron?
siesiepy, Madziq6, Paprota9418, Emka06 lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
I dupa okazalo się ze nie mial tam usg. A mówiłam przez telefon ze zalezy mi na usg.... to dal mi skierowanie do pracującej z nim przychodni tylko co z tego jak na 20.10 ptff zenada. Ale jestem zła05.2019r- 7tc💔
06.2020r- Nasze szczęście Synuś💙
19.11- ⏸️cień cienia 10dpo🍀
21.11- beta 56.1mIU/ml 12dpo🙏 prg 32,3ng/ml
07.12- mamy ❤6+1
21.12- 1,69cm kropka ❤8+1
19.01- prenatalne 🙏 niskie ryzyka , 6,27cm szczęścia ❤12+2
24.03- połówkowe🙏wszystko prawidłowo/455g🩷21+3
23.05- usg III trym- Mamy już 1730g panienki 🩷30+0
25.07- Nasze drugie szczęście Córeczka 🩷 39+0
⏰️13:07
⚖️3000g
🪈54cm
-
Longanimity wrote:Madziq6 a wracając do ekspresu to jak jest z tą kawą w ciąży? Nie chce popadać w paranoje 😆 oczywiście juz wyczytałam ze teraz wszystkie narządy zaczynają się rozwijać i nie powinno się pić 😜 ja uwielbiam kawę za smak ☕️ szwagierka mówi że dopiero w ciąży pokochała się z kawą 🤭
Właśnie wypiłam filiżankę i wróciłam trochę do żywych bo mnie ścinało, a nie vhce spać w dzień bo potem w nocy będzie tylko gorzej 😮💨 -
NaszCud wrote:I dupa okazalo się ze nie mial tam usg. A mówiłam przez telefon ze zalezy mi na usg.... to dal mi skierowanie do pracującej z nim przychodni tylko co z tego jak na 20.10 ptff zenada. Ale jestem zła*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Mi lekarz podczas wizyty powiedział sam od siebie że jesli chodzi o kawę bo bardzo dużo kobiet o to od razu pyta - to jak najbardziej można tylko nie w ilosciach hurtowych. 2-3 filiżanki na luuuzie. Mnie tak odrzuciło od kawy że na sama mysl mi niedobrze ale czasem pije na siłe żeby nie zasnać w pracy
Madziq6, siesiepy, ForgetMeeNot lubią tę wiadomość
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
ChocoMonster wrote:Jeśli chodzi o naprawy i reklamację to z lidlusiem też nie ma żadnego problemu, na serwisie przyjmują wszysyko jestem na fb na grupie lidlomixa i tam ludzie wysyłają nawet uszczerbione noże, ktoś ostatnio wrzucił całą kostkę parmezanu do lidlomixa i nóż się poddał xD i normalnie naprawili za darmo jest też dużo części zamiennych i dodatków do kupienia na allegro, np. Ochrona na noże, różne koszyczki, foremki itp.
ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Ja tylko powiem, że nie ma nic wygodniejszego niż tego typu sprzęt. Przepis krok po kroku, wrzucasz, samo się robi.
siesiepy lubi tę wiadomość
-
NaszCud wrote:I dupa okazalo się ze nie mial tam usg. A mówiłam przez telefon ze zalezy mi na usg.... to dal mi skierowanie do pracującej z nim przychodni tylko co z tego jak na 20.10 ptff zenada. Ale jestem zła
Madziq6 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
siesiepy wrote:Laski. Wy wiecie, że jest 6 październik a tu jest 113 stron?
siesiepy, Paprota9418 lubią tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:kobiety to znowu ja, wasza męczydusza inofem a prolaktyna - macie orientację jak obniża? bo podobno obniża. biorę bromocorn, gin kazał zmniejszyć dawkę więc się zastanawiam czy przypadkiem nie spadnie strasznie nisko jak bede pić dodatkowo inofem.
-
NaszCud wrote:I dupa okazalo się ze nie mial tam usg. A mówiłam przez telefon ze zalezy mi na usg.... to dal mi skierowanie do pracującej z nim przychodni tylko co z tego jak na 20.10 ptff zenada. Ale jestem zła
-
Paprota9418 wrote:Jestem z Krakowa to duże miasto wiec liczę na to ze jakoś to hula
A gdzie można to sprawdzić ?
https://zapodaj.net/cb2dd34c2a028.jpg.html
Tych placówek jest tam więcej.
Jeśli chodzi o dostępność lekarzy, to zawsze ktoś się znajdzie, chociaż najlepsi lekarzy są najbardziej rozchwytywani i trzeba na nich polować. Osobiście wolałam jak wcześniej był i nas Lux med, no ale korzystam bo i tak mam to za grosze.Paprota9418 lubi tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:mogę cie tylko pocieszyć tym, że 20.10 to fajny dzień. tego dnia urodziłam swojego pierwsego syna
-
Jak nigdy nie zastanawiałam się nad żadnym robotem kuchennym... to teraz siedzę i tylko o tym myślę 😁 dzięki dziewczyny, już widzę minę mojego, jak mu wyskoczę z kolejną nowością 🙈😁
Madziq6, ChocoMonster, ForgetMeeNot, Emka06, kropka27 lubią tę wiadomość