Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Ile razy sex w szczęśliwym cyklu?
Odpowiedz

Ile razy sex w szczęśliwym cyklu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zaprogramowana Ekspertka

Wysłany: 25 października 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ile razy w szczęśliwym cyklu uprawiałyście sex ? Tak jak radzą ginekolodzy co 2 dzień? Czy np. codziennie, albo nawet kilka razy dziennie ? Oczywiście odpowiedzi - wtedy kiedy miałam ochotę nie są dla mnie satysfakcjonujące ;) Chodzi mi o ogólne statystyki i nawet jeśli tak było to przypomnijcie sobie ten szczęśliwy cykl.

Ja z pierwszy dzieckiem codziennie choć kiedy myślałam że już po dniach płodnych to po 3 dniach znowu spróbowaliśmy i to był chyba ten strzał ;) nieświadomy trochę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 14:57

02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
    11.2014 - Nasz synek :)
    10.2015 - Starania o drugie dziecko
    12.2018 - Kierunek Ośrodek Adopcyjny
    Wiem że gdzieś na Nas czekasz - Znajdziemy Cię....
    >>>Lukas Graham - Love Someone <<<
  • iness00 Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuję wejść w zakładkę statystyki - wykresy cykli- zaznaczyć ciąża i masz najlepsze statystyki, nawet z podglądem kiedy i o jakiej porze dnia ktoś działał ;)

m3sxnafao0xnjr4b.png
  • Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze 2dni,1dzień przed i w dniu wzrostu temperatury :)

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙
    Mama kp
    2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 18:49

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ