X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ile razy sex w szczęśliwym cyklu?
Odpowiedz

Ile razy sex w szczęśliwym cyklu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zaprogramowana Ekspertka

Wysłany: 25 października 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ile razy w szczęśliwym cyklu uprawiałyście sex ? Tak jak radzą ginekolodzy co 2 dzień? Czy np. codziennie, albo nawet kilka razy dziennie ? Oczywiście odpowiedzi - wtedy kiedy miałam ochotę nie są dla mnie satysfakcjonujące ;) Chodzi mi o ogólne statystyki i nawet jeśli tak było to przypomnijcie sobie ten szczęśliwy cykl.

Ja z pierwszy dzieckiem codziennie choć kiedy myślałam że już po dniach płodnych to po 3 dniach znowu spróbowaliśmy i to był chyba ten strzał ;) nieświadomy trochę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 14:57

02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
    11.2014 - Nasz synek :)
    10.2015 - Starania o drugie dziecko
    12.2018 - Kierunek Ośrodek Adopcyjny
    Wiem że gdzieś na Nas czekasz - Znajdziemy Cię....
    >>>Lukas Graham - Love Someone <<<
  • iness00 Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuję wejść w zakładkę statystyki - wykresy cykli- zaznaczyć ciąża i masz najlepsze statystyki, nawet z podglądem kiedy i o jakiej porze dnia ktoś działał ;)

m3sxnafao0xnjr4b.png
  • Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze 2dni,1dzień przed i w dniu wzrostu temperatury :)

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙
    Mama kp
    2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 18:49

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ