imie dla corci ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem..pomyslicie , ze jestem nienormalna ale ciagle mysle nad imieniem dla coreczki, nie wiem dlaczego ale czuje, ze jak nam sie uda bedzie corcia ( synka juz mam ) Mnie ostatnio podoba sie Kaja A wam jakie imiona sie podobaja? nie bardzo wiem czy to odpowiedni post dla kobiet, ktore sie staraja o dzidziusia ale co tam...chcialabym juz jakies imie miec Dla chlopczyka tez moga byc bo nigdy nie wiadomo
Marutka lubi tę wiadomość
-
Dużo ludzi myśli nad imieniem mając w głowie małe dziecko. A ja zawsze myślę, że moje dziecko będzie większość życia dorosłe, dlatego - jeśli będzie mi dane - wybiorę takie imię, żeby pasowało teraz i w przyszłości
Dla dziewczynki podoba nam się z mężem Natalia i Alicja.
Chłopiec na pewno będzie Aleksander
PS. fajny post, też często o tym myślę..małaMyszka, lenati lubią tę wiadomość
-
Natalia tez mnie sie bardzo podoba. Jak bylam w ciazy ponad 9 lat temu to dla dziewczynki wybralismy Natalia. Nawet czasem sie smiejemy i kiedy nasz syn nie reaguje na swoje imie, na Natalka reaguje zawsze ( Wie, ze takie imie bylo brane pod uwage dla corci...wiec kto wie?
dzieki, ze odpisalasmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
U nas już jest Hanusia a teraz czekamy na Antosia/ Jana /Liliankę
małaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
Fajnie, coraz wiecej nas ;)Ja mam syna Kacpra. Ta Kaja chodzila mi po głowie ale nie pasuje do nazwiska Wśród imion Waszych dzieci też są imiona, które mi się podobają: Natalia, Oliwia, Kornelia...jak na razie te...a najbardziej to chyba Oliwka )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny