X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Implantacja?
Odpowiedz

Implantacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ulka86 Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2021, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja z pytaniem. W niedzielę wieczorem przy podcieraniu zauważyłam "kurzy " śluz z "żyłkami " krwi był to 6dpo za tydzień we wtorek 17go mam mieć @ a od wczoraj pojawiła się dużo większa niż zawsze ilość białego śluzu gdzie zawsze na tydzień przed @ suchoty. Nie chcę się nakręcać tym bardziej że nie mam jak zrobić testu jestem na urlopie w innym kraju . Sama nie wiem co myśleć, nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam.
    Pozdrawiam

• KasiaCh Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2021, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest to bardzo prawdopodobne i tego Ci życzę 🤗

Ulka86 lubi tę wiadomość

2nn3sek2wamkq7kt.png

Synuś 2007 ❤️
    Wrzesień 2021 💔 6 tc
    🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
    🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
    🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
    🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
    Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
    Kolejna wizyta 20.12.21
    Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta
  • Kejt88 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2021, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może się udało:) trzymam kciuki, daj znać po urlopie czy test pozytywny :))

TSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73 :)))) poprawa <jupi>
    Ft3 : 4.17
    Ft4 : 11.70

<3

Euthyrox 70
    Pregna Start
    Folik
    Fertistim
  • Margharetka Znajoma

Wysłany: 16 sierpnia 2021, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Jestem ok4/5 piec dni po owulacji. Dziś miałam plamienia brązowe plamienie. Czy jest możliwe, żeby tak szybko była implantacja ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ