X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Implantacja zarodka czy jakiś problem
Odpowiedz

Implantacja zarodka czy jakiś problem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nutka Mini Debiutantka

Wysłany: 2 maja 2021, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
    Edit:
    Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
    Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
    Jestem tu nowa
    Jak się wkleja dodaje zdjecia

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie możesz zajść w ciążę? Rozpocznij diagnostykę już teraz – przygotuj się na czerwiec!

Świetne wieści dla wszystkich par, które pragną skorzystać z procedury in vitro, ale ze względów ekonomicznych nie mogli sobie na nią pozwolić... Już wkrótce rusza państwowy program wsparcia, który będzie finansował metodę zapłodnienia pozaustrojowego! Już teraz warto o tym pomyśleć, rozpocząć diagnostykę, aby jak najlepiej przygotować się do procedury. Podpowiadamy na co zwrócić uwagę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ