Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne In vitro i naprotechnologia..
Odpowiedz

In vitro i naprotechnologia..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam do przesłuchania, przemyślenia...

http://www.legnica.fm/index.php/38-fakty-legnica/13450-poznaj-prawde-o-in-vitro-konferencja-w-legnicy

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe szczegóły dotyczące in vitro, podstawy medyczne, enetyczne o których często się nie mówi przy in vitro

ponadto: bardzo ciekawy wykład mgr Mirosławy Szymaniak...na temat interpretacji cyklu..rozpoznawanie okienka cyklu...dnia pik..itp

no i podstawy moralne

• sylwiunia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem pod opieką lekarza naprotechnologa i po pierwszej wizycie jestem zadowolona podejściem do pacjentki. Zajął się mną bardzo dokładnie.

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszkowa pomyliłaś troche dział na tego typu tematy jest osobny dział...
    nie obraś się ale w ten sposób wkrada się bałagan :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 04:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybacz ale nie znalazłam...pomyślałam...

• Isia Debiutantka

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kto próbuje w naprotechnoligi?
    ja konsultuje się u specjalisty naprotechnologa i jestem pełna podziwu (nie tylko dla zajścia w ciążę bo narazie staramy się drugi miesiąc i nic )ale pełni profesjonalizmu takiej osoby, czasem warto równolegle prowadzić takie konsultacje

ja przez to zostałam dokładnie "przesiana" i udoskonalona że teraz mam taki płodny śluz jakiego w życiu nie miałam, do tego czuje pełne zaangażowanie i (prawie że) kontakt 24h czy przez mail czy telefon

Groszkowa lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszkowa wrote:
    wybacz ale nie znalazłam...pomyślałam...

dział się nazywa "starajace się za pomocą medyczną" i tam sa wszystkie tego typu wątki ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia wrote:
    a kto próbuje w naprotechnoligi?
    ja konsultuje się u specjalisty naprotechnologa i jestem pełna podziwu (nie tylko dla zajścia w ciążę bo narazie staramy się drugi miesiąc i nic )ale pełni profesjonalizmu takiej osoby, czasem warto równolegle prowadzić takie konsultacje

ja przez to zostałam dokładnie "przesiana" i udoskonalona że teraz mam taki płodny śluz jakiego w życiu nie miałam, do tego czuje pełne zaangażowanie i (prawie że) kontakt 24h czy przez mail czy telefon

niestety napro nie wszystkim pomaga bo nie wszystkich moze "naprawić" a często okazuje się ze pary po roku korzystania z napro decyzdują się na pójście do Kliniki Leczenia Niepłodności i tam udaje się już nawet w drugim czy też trzecim cyklu :)
    według mnie dobra metoda dla ludzi cierpliwych majacych dużo czasu :)
    oczywiście zycze powodzenia :)

Rucia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ