In vitro i naprotechnologia..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciekawe szczegóły dotyczące in vitro, podstawy medyczne, enetyczne o których często się nie mówi przy in vitro
ponadto: bardzo ciekawy wykład mgr Mirosławy Szymaniak...na temat interpretacji cyklu..rozpoznawanie okienka cyklu...dnia pik..itp
no i podstawy moralne -
jestem pod opieką lekarza naprotechnologa i po pierwszej wizycie jestem zadowolona podejściem do pacjentki. Zajął się mną bardzo dokładnie."Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
nick nieaktualny
-
a kto próbuje w naprotechnoligi?
ja konsultuje się u specjalisty naprotechnologa i jestem pełna podziwu (nie tylko dla zajścia w ciążę bo narazie staramy się drugi miesiąc i nic )ale pełni profesjonalizmu takiej osoby, czasem warto równolegle prowadzić takie konsultacje
ja przez to zostałam dokładnie "przesiana" i udoskonalona że teraz mam taki płodny śluz jakiego w życiu nie miałam, do tego czuje pełne zaangażowanie i (prawie że) kontakt 24h czy przez mail czy telefonGroszkowa lubi tę wiadomość
-
Isia wrote:a kto próbuje w naprotechnoligi?
ja konsultuje się u specjalisty naprotechnologa i jestem pełna podziwu (nie tylko dla zajścia w ciążę bo narazie staramy się drugi miesiąc i nic )ale pełni profesjonalizmu takiej osoby, czasem warto równolegle prowadzić takie konsultacje
ja przez to zostałam dokładnie "przesiana" i udoskonalona że teraz mam taki płodny śluz jakiego w życiu nie miałam, do tego czuje pełne zaangażowanie i (prawie że) kontakt 24h czy przez mail czy telefon
niestety napro nie wszystkim pomaga bo nie wszystkich moze "naprawić" a często okazuje się ze pary po roku korzystania z napro decyzdują się na pójście do Kliniki Leczenia Niepłodności i tam udaje się już nawet w drugim czy też trzecim cyklu
według mnie dobra metoda dla ludzi cierpliwych majacych dużo czasu
oczywiście zycze powodzeniaRucia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -