X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne In vitro i naprotechnologia..
Odpowiedz

In vitro i naprotechnologia..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam do przesłuchania, przemyślenia...

http://www.legnica.fm/index.php/38-fakty-legnica/13450-poznaj-prawde-o-in-vitro-konferencja-w-legnicy

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe szczegóły dotyczące in vitro, podstawy medyczne, enetyczne o których często się nie mówi przy in vitro

ponadto: bardzo ciekawy wykład mgr Mirosławy Szymaniak...na temat interpretacji cyklu..rozpoznawanie okienka cyklu...dnia pik..itp

no i podstawy moralne

• sylwiunia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem pod opieką lekarza naprotechnologa i po pierwszej wizycie jestem zadowolona podejściem do pacjentki. Zajął się mną bardzo dokładnie.

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszkowa pomyliłaś troche dział na tego typu tematy jest osobny dział...
    nie obraś się ale w ten sposób wkrada się bałagan :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 04:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybacz ale nie znalazłam...pomyślałam...

• Isia Debiutantka

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kto próbuje w naprotechnoligi?
    ja konsultuje się u specjalisty naprotechnologa i jestem pełna podziwu (nie tylko dla zajścia w ciążę bo narazie staramy się drugi miesiąc i nic )ale pełni profesjonalizmu takiej osoby, czasem warto równolegle prowadzić takie konsultacje

ja przez to zostałam dokładnie "przesiana" i udoskonalona że teraz mam taki płodny śluz jakiego w życiu nie miałam, do tego czuje pełne zaangażowanie i (prawie że) kontakt 24h czy przez mail czy telefon

Groszkowa lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszkowa wrote:
    wybacz ale nie znalazłam...pomyślałam...

dział się nazywa "starajace się za pomocą medyczną" i tam sa wszystkie tego typu wątki ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia wrote:
    a kto próbuje w naprotechnoligi?
    ja konsultuje się u specjalisty naprotechnologa i jestem pełna podziwu (nie tylko dla zajścia w ciążę bo narazie staramy się drugi miesiąc i nic )ale pełni profesjonalizmu takiej osoby, czasem warto równolegle prowadzić takie konsultacje

ja przez to zostałam dokładnie "przesiana" i udoskonalona że teraz mam taki płodny śluz jakiego w życiu nie miałam, do tego czuje pełne zaangażowanie i (prawie że) kontakt 24h czy przez mail czy telefon

niestety napro nie wszystkim pomaga bo nie wszystkich moze "naprawić" a często okazuje się ze pary po roku korzystania z napro decyzdują się na pójście do Kliniki Leczenia Niepłodności i tam udaje się już nawet w drugim czy też trzecim cyklu :)
    według mnie dobra metoda dla ludzi cierpliwych majacych dużo czasu :)
    oczywiście zycze powodzenia :)

Rucia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ