Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne In vitro Od którego dnia cyklu stymulacja
Odpowiedz

In vitro Od którego dnia cyklu stymulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magdalenka123 Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2020, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, napiszcie proszę od którego dnia cyklu zaczynalyscie stymulacje. Moja stymulacje zaczęłam 14 dc z jednym większym pęcherzykiem i kilkoma małymi (mam PCOS). Punkcje miałam 4.12 pobrano mi 20 komórek z czego 18 prawidłowych. Transfer mam w następnym cyklu ponieważ jestem narażona na hiperke.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2020, 15:48

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ