X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne In vitro Od którego dnia cyklu stymulacja
Odpowiedz

In vitro Od którego dnia cyklu stymulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magdalenka123 Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2020, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, napiszcie proszę od którego dnia cyklu zaczynalyscie stymulacje. Moja stymulacje zaczęłam 14 dc z jednym większym pęcherzykiem i kilkoma małymi (mam PCOS). Punkcje miałam 4.12 pobrano mi 20 komórek z czego 18 prawidłowych. Transfer mam w następnym cyklu ponieważ jestem narażona na hiperke.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2020, 15:48

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ