X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne In vitro- starania
Odpowiedz

In vitro- starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Konwalia Nowa

Wysłany: 17 sierpnia, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem 10 dni po transferze 5 dniowej bladocysty. Od 7dpt robię testy facelle i wychodzą drugie kreski. Dziś zrobiłam pink 20mg i też blada. Martwię się czy beta przy tym wyjdzie pozytywna 🥹 pobolewa mnie brzuch okresowo, piersi i totalnie jestem zmasakrowana energicznie.. mogłabym leżeć i drzemać cały dzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia, 15:50

• migotka_ Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Hej jestem 10 dni po transferze 5 dniowej bladocysty. Od 7dpt robię testy facelle i wychodzą drugie kreski. Dziś zrobiłam pink 20mg i też blada. Martwię się czy beta przy tym wyjdzie pozytywna 🥹 pobolewa mnie brzuch okresowo, piersi i totalnie jestem zmasakrowana energicznie.. mogłabym leżeć i drzemać cały dzień
    Hej
    No pewnie. Jeśli testy wychodzą pozytywne to beta też taka będzie.
    10dpt już powinna mieć ładną wartość.

👱‍♀️ 27 🧔‍♂️ 34 🐈
    01.2023 starania 🍀
    04.2023 niskie amh/ teratozoospermia 🪱
    Immunologia🚨

4 procedury IVF🔬/ prp jajników 💉
    09.23- brak zarodka| 10.23| 01.24| 02.24
    6❄️

1). 10.23 ET 1.2.2 10dpt <0.2 ❤️‍🩹
    2). 04.24 FET 4.1.1 9dpt <0.2 ❤️‍🩹
    3). 07.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
    4). 08.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)

💊immunosupresja
    5). 29.11.24 FET 4.1.1 ✨️🍀
    5dpt ⏸️🥹

19.08.2025 (40+3) SN na świat przyszła Hania 🌸
    2900g i 50cm spełnionego marzenia ✨️🦕

age.png

Czeka 1❄️
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Konwalia. Wydaje mi się, że więcej odpowiedzi powinnaś dostać zadając pytanie w Sekcji "Starając się z pomocą medyczną" jest tam wątek o IVF

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

👱‍♀️
    ❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
    ❌Hashimoto
    ✅MUCHa
    ✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
    ✅Kariotyp
    ❌BX, jeden KIR implantacyjny
    ❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
    TSH (0,80)
    Anty TPO (134) ❗
    AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌

👨
    Koncentracja (114,4 mln)
    Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
    Morfologia (2 %) ❌

🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    I procedura ❌
    📆05.2025 - Bemfola 225, Menopur 100 -pobrano 4🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️

II procedura 🙏
    📆01.08.2025
    -Elonva 150, Gonal 150, Menuoor 150
    - ❄️ 4AA ->PGT-A ⌛

‼️ Helikobakter pylori

A ch*j z tym wszystkim!
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ