Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne In vitro- starania
Odpowiedz

In vitro- starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Konwalia Nowa

Wysłany: 17 sierpnia 2025, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem 10 dni po transferze 5 dniowej bladocysty. Od 7dpt robię testy facelle i wychodzą drugie kreski. Dziś zrobiłam pink 20mg i też blada. Martwię się czy beta przy tym wyjdzie pozytywna 🥹 pobolewa mnie brzuch okresowo, piersi i totalnie jestem zmasakrowana energicznie.. mogłabym leżeć i drzemać cały dzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2025, 15:50

• migotka_ Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2025, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Hej jestem 10 dni po transferze 5 dniowej bladocysty. Od 7dpt robię testy facelle i wychodzą drugie kreski. Dziś zrobiłam pink 20mg i też blada. Martwię się czy beta przy tym wyjdzie pozytywna 🥹 pobolewa mnie brzuch okresowo, piersi i totalnie jestem zmasakrowana energicznie.. mogłabym leżeć i drzemać cały dzień
    Hej
    No pewnie. Jeśli testy wychodzą pozytywne to beta też taka będzie.
    10dpt już powinna mieć ładną wartość.

👱‍♀️ 28 🧔‍♂️ 35 👶 🐈
    01.2023 starania 🍀
    04.2023 niskie amh/ teratozoospermia 🪱
    Immunologia🚨

4 procedury IVF🔬/ prp jajników 💉
    09.23- brak zarodka| 10.23| 01.24| 02.24
    6❄️

1). 10.23 ET 1.2.2 10dpt <0.2 ❤️‍🩹
    2). 04.24 FET 4.1.1 9dpt <0.2 ❤️‍🩹
    3). 07.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
    4). 08.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)

💊immunosupresja
    5). 29.11.24 FET 4.1.1 ✨️🍀
    5dpt ⏸️🥹

19.08.2025 (40+3) SN na świat przyszła Hania 🌸
    2900g i 50cm spełnionego marzenia ✨️🦕

age.png

Czeka 1❄️
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2025, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Konwalia. Wydaje mi się, że więcej odpowiedzi powinnaś dostać zadając pytanie w Sekcji "Starając się z pomocą medyczną" jest tam wątek o IVF

👱‍♀️❤️👨29&38
    Starania o pierwsze 👶🩷🩵
    👱‍♀️
    ❌Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,26)-->(0,14), Stan zapalny endometrium,IO, Allo Mlr 0% ✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp, Crossmatch
    🧒
    ❌ Morfologia (2%)✅ Kariotyp, Koncentracja

💉IVF
    I procedura ❌
    📆05.2025 - 4🥚komórki, 2 MII, 0 ❄️

II procedura 🙏
    📆08.2025 - 4 🥚komórki, 2MII, 1 zapłodniona, 1❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek

III procedura 🙏
    01.2026 - 3 🥚 komórki MII, 2 ❄️ 4AA (niebadeane)

A ch*j z tym wszystkim!
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ