X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne infekcja po owulacji
Odpowiedz

infekcja po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm w piatek mialam owulacje wywołana pregnylem i potwierdzona monitoringiem.A dziś przy wejściu do pochwy wyszło mi taki wybolwienie,lekko swedzi i pieczę.Mam w domu globulki różne i maści ale denerwuje sie ze ich zastosowanie wpłynie na implantacje itp we wtorek dopiero ide do lekarza...pomocy!

ex2btv738sn49jef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MI lekarz powiedzial bo sama mialam niedawno ze niestety trzeba to przeleczyc, a na implantacje to moze wplynac ale nie musi. Jednak idz do lekarza niech zadecyduje.

SunSun lubi tę wiadomość

• SunSun Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yhm,kurcze co za pech :-/ narazie smaruje mascia i przemywam tantum rose ..może coś pomoże :-/

ex2btv738sn49jef.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ