Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Inofem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kaajt Nowa

Wysłany: 17 października 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Od kilku lat nie mogę zajść w ciąże. Czytałam dużo na temat Inofemu, głównie na tej stronie http://www.inofem.pl/leczenie-nieplodnosci-u-kobiet-z-pcos/
    Czy opisane tutaj rzeczy są prawdą, ponieważ chciałabym zacząć stosować ten suplement diety. Czy mógłby się wypowiedzieć, ktoś kto stosował Inofem dłuższy czas i zauważył poprawę i zaszedł w ciąże mimo wcześniejszych problemów, pcos? Jestem załamana, bo próbowałam już wszystkiego, chyba jedyna nadzieja w Inofemie :(

Kasia Sołtys
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piłam inofem 8 miesięcy niestety w ciążę nie zaszłam. Nie zauważyłam też żadnej ''cudownej'' poprawy w czymkolwiek ale na każdą inaczej działa. Dla mnie to tylko droższy suplement nic poza tym. A długo się starasz? Twój mąż robił b. nasienia? Masz owulacje?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ