SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Interpretacja wyników ktoś podpowie?
Odpowiedz

Interpretacja wyników ktoś podpowie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katiexx Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2022, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzon macicy o wymiarach 24x33x
    Echo endometrium o grubości 8mm z widocznym płaszczem wodnym o grubości 3mm
    Jajnik o wymiarach 25x17mm
    Jajnik lewy o wymiarach 31x17 z obszarem echo (-) o wymiarze 17x13 mm
    Zatoka Douglasa wolna
    Podejrzenie zrostów wewnątrz macicznych. Mi ginekolog powiedziała tylko że jest torbiel ale nie dowiedziałam się gdzie co i jak.

katie
  • Katiexx Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2022, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haloooo? Nikt nie pomoże

katie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2022, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle, ze musisz to skonsultować z lekarzem, jeżeli na wizycie więcej Ci nie posiedział lekarz, to niestety musisz dopytać. Jeżeli masz torbiel to albo się wchłonie do następnego cyklu sama albo trzeba będzie jej pomoc np progesteronem. Wiem, ze dziewczyny bardziej są oblatane z wykresami temp, wynikami krwi i nasienia nizeli z opisem macicy, przynajmniej nie spotkałam się z tym w ciągu 3 lat jak tu jestem, by taka analiza była wykonywana tu na forum.
    Brak płynu w zatoce świadczy o tym, ze albo jesteś ponad tydzień po owulacji bądź dopiero przed, lub w ogóle jej w tym cyklu nie będzie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ