X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne izoflawony sojowe
Odpowiedz

izoflawony sojowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ostatnio duzo o tych izoflawonach czytałam ja wogole nie mam owulacji jestem cały czas na luteinie i cały czas monitoring czy te izoflawony moglabym zaczac brac jak to sie ma do tego chcialabym zajsc w ciaze ale narazie wiem ze to nie mozliwe bo mam pco czy tocos wogole pomoze czy lepiej dac sobie spokoj bo czytalam ze to jest dla kobiet które przechodza menopauze moze ktos cos wiecej wie na ten temat???

Magda26
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/izoflawony-sojowe-naturalny-chlomid,960.html

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga juz podala adres watku o izoflawonach kochana, tam masz duzo informacji...mi pomogly z cyklu 300 dniowych na 33-45 dni..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha jest dla kobiet w czasie menopauzy bo maja braki w estrogenach, kobiety z pcos tez maja nasrane z estrogenami.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ