X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne izoflawony sojowe
Odpowiedz

izoflawony sojowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ostatnio duzo o tych izoflawonach czytałam ja wogole nie mam owulacji jestem cały czas na luteinie i cały czas monitoring czy te izoflawony moglabym zaczac brac jak to sie ma do tego chcialabym zajsc w ciaze ale narazie wiem ze to nie mozliwe bo mam pco czy tocos wogole pomoze czy lepiej dac sobie spokoj bo czytalam ze to jest dla kobiet które przechodza menopauze moze ktos cos wiecej wie na ten temat???

Magda26
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/izoflawony-sojowe-naturalny-chlomid,960.html

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga juz podala adres watku o izoflawonach kochana, tam masz duzo informacji...mi pomogly z cyklu 300 dniowych na 33-45 dni..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha jest dla kobiet w czasie menopauzy bo maja braki w estrogenach, kobiety z pcos tez maja nasrane z estrogenami.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ