X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne izoflawony sojowe
Odpowiedz

izoflawony sojowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ostatnio duzo o tych izoflawonach czytałam ja wogole nie mam owulacji jestem cały czas na luteinie i cały czas monitoring czy te izoflawony moglabym zaczac brac jak to sie ma do tego chcialabym zajsc w ciaze ale narazie wiem ze to nie mozliwe bo mam pco czy tocos wogole pomoze czy lepiej dac sobie spokoj bo czytalam ze to jest dla kobiet które przechodza menopauze moze ktos cos wiecej wie na ten temat???

Magda26
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/izoflawony-sojowe-naturalny-chlomid,960.html

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga juz podala adres watku o izoflawonach kochana, tam masz duzo informacji...mi pomogly z cyklu 300 dniowych na 33-45 dni..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha jest dla kobiet w czasie menopauzy bo maja braki w estrogenach, kobiety z pcos tez maja nasrane z estrogenami.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ