X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne izoflawony sojowe
Odpowiedz

izoflawony sojowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ostatnio duzo o tych izoflawonach czytałam ja wogole nie mam owulacji jestem cały czas na luteinie i cały czas monitoring czy te izoflawony moglabym zaczac brac jak to sie ma do tego chcialabym zajsc w ciaze ale narazie wiem ze to nie mozliwe bo mam pco czy tocos wogole pomoze czy lepiej dac sobie spokoj bo czytalam ze to jest dla kobiet które przechodza menopauze moze ktos cos wiecej wie na ten temat???

Magda26
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/izoflawony-sojowe-naturalny-chlomid,960.html

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga juz podala adres watku o izoflawonach kochana, tam masz duzo informacji...mi pomogly z cyklu 300 dniowych na 33-45 dni..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha jest dla kobiet w czasie menopauzy bo maja braki w estrogenach, kobiety z pcos tez maja nasrane z estrogenami.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ