X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak wzmocnić włosy po ciąży?
Odpowiedz

Jak wzmocnić włosy po ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anuska94 Ekspertka

Wysłany: 31 października, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypadają mi włosy okropnie 4 miesiące po cesarce.Juz przez ponad tydzień borykam się z tym problemem.Macie jakieś skuteczne sposoby?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października, 20:50

• Sagi Autorytet

Wysłany: 1 listopada, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zaczęły wypadać 3 miesiące po, w styczniu, i przestaly dopiero w lato… Teraz odrastają. Możesz brać suplementy, dobrze się odżywiać, ale z tego co zauważyłam, najczęściej trzeba to przeczekać. To, co nie wypadło w ciąży, teraz musi wypaść.
    Ewentualnie zbadaj krew i upewnij się, że nie masz anemii. Ale wypadanie włosów to standard po porodzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada, 11:04

09.02.2023 - ⏸️

age.png
  • Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 1 listopada, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to głupie ale.... U suczek jakieś 2 miesiące po ciąży też sierść wypada, tak, że są prawie łyse. I najlepsze żywienie nic nie daje, to kwestia hormonów. A były zakusy że przecież nasze będą miały tak super, że nic im nie wypadnie ;) Potem w 2-3 miesiące znów porastają.

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ